personal finance-software – iCash 2017

Hoewel veel personal finance-software hebben besloten om de online route met nieuwe, intuïtieve online platforms nemen, zijn er nog steeds desktop keuzes om u te helpen uw persoonlijke boekhouding te beheren. Een van die opties is iCash, die, hoewel een oudere software die niet frequente updates krijgt, biedt nog steeds solide hulpmiddelen waarmee u uw budget te beheren, bijhouden van uw uitgaven en het plannen van uw financiën.

Overzicht

Een handige feature van nieuwere diensten is de mogelijkheid om direct aan te sluiten op uw bankrekening om transacties te downloaden en uw grootboek up-to-date. Dit is niet een functie die iCash biedt. U kunt echter OFX, QIF en CSV-bestanden te uploaden met uw transacties die u downloadt van uw bank. Hoewel dit is een minder handige keuze dan directe sync, is het nog makkelijker dan het invoeren in al uw transacties handmatig. Hoewel, moet u regelmatig bestanden uploaden of handmatig uploaden na dat punt. Deze software heeft ook geen mobiele apps.

Zoals hierboven vermeld, wordt deze financiële software is ouder en is niet zeer intuïtief. Het vereist ook dat je alle benodigde informatie met weinig richting tot een nieuwe transactie toe te voegen in te vullen. Dit kan verwarrend om te weten welke informatie nodig is en welke rekening het is een verwijzing te zijn. Echter, zodra je de vangst op het proces, dit is niet zozeer een probleem, maar de eerste leercurve is hoger dan bij de beste home financiële software. Deze personal finance-programma heeft, zoals begunstigden en de bijbehorende rekeningen, wat handig is voor vaak gebruikte gegevens op te slaan.

Bij het maken van een begroting zelf, kunt u de werkelijke uitgaven en grenzen stellen op basis van de verstrekte informatie, maar u kunt aanpassen en veranderen elk element in de begroting ook. U kunt afzonderlijke categorieën bewerken, en het programma bedraagt ​​de kosten van elke sectie voor een snel overzicht. Er is ook een overzicht van de begroting, het aanbieden van week-, maand-, kwartaal-, halfjaar- en jaarresultaten totalen voor inkomsten, uitgaven en schulden. Een andere handige functie is de tab statistieken, die een maandelijks overzicht van de uitgaven en inkomsten zorgt.

Bij het uitvoeren van rapporten met deze software, maar ook minder intuïtief in eerste instantie. Maar er zijn solide rapportagemogelijkheden; U kunt rapporten uitvoeren voor uw netto waarde, uitgaven en cash flow, onder andere keuzes. U kunt de data aan te passen aan specifieke periode te zien. Als je een visuele leerling en liever zien data dan het lezen van het, kunt u rapporten en grafieken ook zien. Deze rapporten kunnen exporteren naar OFX, QIF en CSV-bestanden op te slaan of importeren in andere software.

Hoewel je niet kunt synchroniseren met uw brokerage accounts, kunt u bijhouden van uw beleggingen te houden met deze software. U kunt uw aandelen, obligaties en andere waardepapieren te uploaden; het beheren van uw portefeuille; en rapporten uitvoeren om uw asset allocatie te analyseren.

Dit huis personal finance-software, terwijl gedateerd en niet de makkelijkste te gebruiken, biedt nog steeds solide budgettering opties. Je kunt niet synchroniseren met uw bank, maar u kunt transacties uploaden, maak een budget en rapporten uitvoeren. Zodra u leren hoe het systeem te gebruiken, iCash is een goede keuze.