popcorn maker – Cuisinart CPM-700 EasyPop 2017

De Cuisinart CPM-700 EasyPop Popcorn Maker is een eerste klas keuken apparaat dat grote popcorn produceert, is gemakkelijk schoon te maken en is uitgerust met een aantal handige veiligheidsvoorzieningen. De combinatie van uitstekende eigenschappen en prestaties verdienen onze Top Tien beoordelingen Gold Award voor de beste popcorn maker van zijn soort op de markt.

prestatie

Dit popcorn popper maakt gebruik van een verwarming plaat met een roerstaaf op de bodem die de rauwe maïskorrels rond beweegt in de plantaardige olie en verwarmt totdat ze pop. Een doorzichtige plastic koepel over de top bevat hen, zodat ze niet allemaal over pop uw keuken. De top van de koepel heeft gaten om eventuele stoom vrijkomt bij het knallen proces, dat is leuk om te zien vent. Je krijgt een klein plastic cover te plaatsen over de ventilatieopeningen zodra de popping wordt gedaan, zodat u de koepel kan vrijmaken van de hete basis, draai het om, en gebruik het als een serveerschaal zonder gesmolten boter of aroma druipend uit de ontluchting gaten en het maken van een puinhoop.

U kunt een flinke bak popcorn maken zonder unpopped of verbrand kernels, maar de sleutel tot perfecte popcorn volgt de aanwijzingen precies met dit hete olie popcorn popper. De eerste partij die we hebben getest gebruikte naam-merk popcorn en de naam van het merk plantaardige olie. We laten het zitten op de hete plaat net iets langer dan aanbevolen in een poging om vrijwel elke kernel popped krijgen. Grote fout. Dat resulteerde in 16 kopjes goed smakende popcorn, maar er was een half-cup van licht verbrand maïskorrels, met een paar van hen maken hun weg in de belangrijkste partij. Het duurde ook niet verlichten van de unpopped kernel situatie, omdat we eindigden met ongeveer een halve theelepel unpopped kernels.

De tweede partij probeerden we hadden verbleven op de verwarmingsplaat voor iets minder dan zes minuten. Het resultaat was geweldig popcorn zonder unpopped of verbrand kernels. Echter, deze partij resulteerde in 14 bekers. Cuisinart raadt het laten van de verwarming plaat Koel volledig alvorens een tweede partij en het schoonmaken van het apparaat, wat we deden. De fabrikant wijst er ook op dat de premie popcorn soms resulteert in iets minder cups. Toch is de algemene prestaties van deze popcorn maker was geweldig, zonder popcorn morsen of messes at all.

De Cuisinart CPM-700 EasyPop heeft een on-and-off switch, die slaat aansluiten en loskoppelen van een popper. Zodra uw popcorn klaar is, hoef je niet te bereiken langs een hete popcorn popper om de stekker uit te schakelen rukken – je gewoon druk op de knop aan de voorkant. De verwarming plaat wordt het vrij warm, maar de handvatten van dit apparaat zijn cool, zodat u brandwonden kunt voorkomen.

Een andere waardevolle veiligheidsvoorziening is extreem kort snoer deze popcorn maker. Het is slechts 25 inch (27 inclusief de stekker), wat betekent dat er naast geen mogelijkheid dat een van de koord zal bengelen over uw aanrecht. Dit voorkomt het potentieel van jonge kinderen – die al willen alle actie in de popper te kijken – van grijpen de kabel en per ongeluk het trekken van de hete machine op hen.

Kenmerken

Het snoer heeft een ingebouwde opslagruimte, waarmee je het wikkelen rond de vier poten van de machine op de bodem en houdt het snoer veilig. Op die manier blijft het veilig buiten het bereik en het is handig om te slaan. Opruimen is ook gemakkelijk, omdat je de losse onderdelen van deze popcorn maker in de vaatwasser kan zetten, of u kunt ze met de hand wassen.

Je krijgt een half-cup plastic maatbeker met deze popcorn maker, zodat u kunt meten hoeveel popcorn in de machine te zetten, afhankelijk van hoeveel je wilt maken. De handleiding en de website van het bedrijf te bieden leuke recepten, zodat u kunt verder gaan dan eenvoudige zout en boter als je wilt. Je zou willen pesto popcorn te proberen voor iets anders; buffalo popcorn, die hete saus en cider azijn omvat; Aziatische stijl popcorn, wat sojasaus, hete saus, sesamolie en zaden voegt; of curry popcorn met kerriepoeder, kurkuma en cayennepeper.

Een ding dat je niet kunt doen met deze popcorn maker, is echter te voorkomen dat met behulp van een soort van olie met het verwarmen plaat, in tegenstelling met hete lucht popcorn poppers.

De Cuisinart CPM-700 EasyPop wordt ondersteund door een garantie van drie jaar, dat is lang in de wereld van popcorn machines. Als u problemen ondervindt, kunt u altijd de handleiding of contact opnemen met het bedrijf via de telefoon of e-mail. Een demonstratie video op de website van de fabrikant krijgt ook voor meer informatie.

Hoewel je zou kunnen hebben om een ​​beetje experimenteren om ervoor te zorgen dat je pak dat plastic koepel uit dit popcorn popper snel genoeg om elke verbrande kernels voorkomen, kunt u verzekerd zijn van een fijne smaak snack met de Cuisinart CPM-700 EasyPop. Dit is de beste popcorn popper we beoordeeld, dankzij de uitstekende popcorn productie, veiligheidsvoorzieningen, gul klantenondersteuning en drie jaar garantie.

Extras

Garantie & Ondersteuning

Overzicht