popcorn maker – West Bend Stir Crazy 82505, 2017

De West Bend Stir Crazy 82.505 heeft de capaciteit om make-up tot 28 kopjes van popcorn in minder dan vijf minuten, waardoor het een van de twee popcorn makers in onze review, dat zulke grote hoeveelheden popcorn kan produceren maakt. Daarnaast biedt het een vaatwasmachine-safe kom en deksel, een aan-uit-schakelaar, en een aantal grote recept suggesties voor smakelijke en verschillende soorten popcorn lekkernijen. Om deze en andere redenen, verdient onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

prestatie

Gewapend met deze popcorn maker, kun je zweep enorme batches van smakelijke popcorn. De duidelijke omslag is een iets andere vorm dan de koepels meeste popcorn makers ‘, en het is uitgerust met tal van ventilatieopeningen om vocht uit de knallen maïs loslaat, zodat u niet worden geplakt met een onsmakelijk en vochtig popcorn traktatie.

Je maakt popcorn met dit hete olie popper door de invoering van plantaardige olie op de verwarming base, het toevoegen van de pitten en de invoering van de deksel op. De fabrikant adviseert het vermijden van boter, margarine, reuzel of verkorting omdat deze het koren kunnen branden of veroorzaken een groot deel van de rook tijdens het knallen proces. Na dat je gewoon op de aan-knop en kijken als de roerstaaf langzaam beweegt de kernen rond binnen. In tegenstelling tot sommige popcorn makers, dit apparaat maakt gebruik van een roerstaafje die automatisch zich van tijd tot tijd omkeren zodat kernels niet vast komen te zitten. In korte tijd, vindt u een ruim bemeten kom van grote popcorn te hebben. De handleiding voor deze popcorn popper geeft de hoeveelheid olie en graan te gebruiken om verschillende hoeveelheden popcorn te produceren.

Helaas, er is een klein beetje van afval met deze hete olie popcorn popper. Uit een kopje kernels, kregen we tal van uitstekende geknald maïs, maar we vonden ook 1,25 theelepels unpopped kernels gebleven. Dit is niet veel unpopped kernels in de wereld van popcorn makers, hoewel geen ideaal zou zijn geweest. We vonden geen verbrand popcorn in de resterende batch, en de daaruit voortvloeiende bowlful smaakte goed.

Als u wilt boter uw popcorn toe te voegen tijdens het knallen proces, kunt u klontjes boter in de boter goed gelegen op de top van de koepel en de hitte van de machine en de stoom opkomende door de ventilatieopeningen zal de boter smelten. Het zal naar beneden druppelen op het koren als het wordt gemaakt. Je krijgt een handige deksel ruim zetten de boter / vent na de popping klaar is, zodat geen boter lekt wanneer u de koepel omdraaien om te gebruiken als een serveerschaal.

Hoewel het lijkt misschien een kleine zaak, dit popcorn popper op-uit schakelaar is een belangrijke veiligheidsfunctie die u ongetwijfeld zullen waarderen en het is vooral handig als je kinderen hebt maken van popcorn. Als je een popcorn popper voor het huis dat je uit moet schakelen door de stekker van het snoer in dienst, het vormt het risico dat u uw arm op de hete machine poetsen zoals u bereiken om de popcorn maker uit te schakelen.

Kenmerken

U kunt bladeren in de doorzichtige plastic bovenkant van deze popcorn popper te gebruiken als een serveerschaal. De schaal en zijn kleine plastic hoes die je kunt gebruiken om de ontluchting gebied bestrijken voordat u het apparaat op zijn beide vaatwasmachinebestendig als je ze op het bovenste rek. Echter, je moet de roerstaaf en popping base met de hand wassen.

Het snoer is kort voor een popcorn maker op 29,5 inches, waardoor het risico van deze looping neer van uw aanrecht en die een potentieel gevaar vermindert. U kunt het snoer gemakkelijk op te slaan door het wikkelen het rond de voeten van de popper. Helaas, heb je niet een maatbeker met dit apparaat te krijgen.

U kunt een assortiment van popcorn smaakstoffen tips en lekkere recepten op de website van West Bend te vinden. Deze omvatten dergelijke ongebruikelijke combinaties zoals confetti cake popcorn, die chocolade aroma, droge koek mix en veelkleurige hagelslag beschikt evenals blauwe kaas spek popcorn, kalk fiesta popcorn en pancetta en kruid popcorn.

Dit popcorn popper wordt ondersteund door een garantie van een jaar. Als je in de problemen draaien, dan kunt u contact opnemen met de fabrikant via e-mail of telefoon.

De machine wordt geleverd met een handleiding, en als je het kwijt bent, kunt u een andere uit de website van het bedrijf te downloaden. U kunt ook het bedrijf de FAQ sectie te controleren of u nog andere vragen.

De West Bend Stir Crazy 82.505 is een van de beste popcorn makers op de markt. De iets rechtgetrokken zijden van de kaft maken ruimte voor tal van popping activiteit, krijg je een groot deel van de fijne smaak popcorn met elke partij, en opruimen is eenvoudig.

Extras

Garantie & Ondersteuning

Overzicht