radar detectors – Cobra iRadar 2017

De Cobra iRadar Atom is een uitstekend voorbeeld van wat er kan gebeuren als je de sociale bereik van smartphones met radar detectors te combineren. De werkelijke radardetector kleiner. Het is eenvoudiger. Het detecteert alleen radar en laser. Het beschikt niet over een scherm, omdat uw smartphone is het display. Afhankelijk van hoe je het gebruikt, kan het een uiterst nuttig hulpmiddel of een grote afleiding. Om het veilig gebruiken, moet u een dashboard mount voor uw telefoon, zodat je niet constant naar buiten te trekken om te controleren op waarschuwingen.

Overzicht

De iRadar Atom wordt aangesloten op uw smartphone via Bluetooth en leunt zwaar op je telefoon om effectief te opereren. Als u een oudere, tragere smartphone, wees niet verbaasd als je gefrustreerd. Het maakt gebruik van GPS van je smartphone. Alle bedieningselementen en displays worden uitgevoerd binnen de iRadar app. Bijna alle van uw interacties met het zal zijn via je telefoon.

Het grote voordeel aan te sluiten op uw smartphone is de maatschappelijke bereik van de community-sharing functie. Er zijn bijna 1.000.000 gebruikers het plaatsen van een gemiddelde van 40.000 verkeersberichten per dag. De rapporten geven aan snelheidscontroles, flitspalen, rood-licht camera’s, actieve politie speed monitoring, veiligheid en nog veel meer. Als een gebruiker LIDAR voor je, die bijna onmogelijk op te sporen is op voorhand detecteert, zult u een waarschuwing krijgen. Hoewel de Atom fungeert als een LIDAR-detector, het delen gemeenschap is een van de weinige manieren waarop u kunt nagaan of een agent wordt met behulp van een lasergun voordat het te laat is, want als je een laser waarschuwing te ontvangen, betekent dit dat de agent al weet je snelheid.

Een ander voordeel van de smartphonetechnologie is het gebruik van GPS mapping. Niet alleen heeft de app hebben locaties voor flitspalen, rood-licht camera’s en bekende snelheidscontroles voorgeladen, het toont ook je precies waar een waarschuwing komt uit op een kaart. Met andere woorden, dit kun je zien hoe ver de radar detectie in plaats van alleen de sterkte van het signaal. U weet als er een waarschuwing is aan de linker kant van de weg, achter je, in een zijstraat. Het geeft ruimtelijk inzicht van de radar detecties.

De voor de hand liggende nadeel aan het iRadar Atom is ook de afhankelijkheid van uw smartphone. Als u niet beschikt over een smartphone of uw smartphone is dood, zoals zo vaak het geval is, je beperkt tot eenvoudige hoorbare waarschuwingen. De enige controle op het apparaat zijn voor volume en dempen. Bovendien kan de smartphone scherm vaak ingewikkeld zijn, wat zeer storend als uw scherm is klein kan zijn.

De Cobra iRadar Atom is een radar detector die zwaar leunt op uw smartphone. Als u een smartphone met een snelle processor, een groot scherm en een goede GPS-functies, dan kan het een van de beste radar detectoren voor het houden van je veilig en gewaarschuwd voor het verkeer bedreigingen. Als u nog niet bent savvy smartphone, het is niet veel meer dan een klein apparaat dat piept op je af.