rc drones – Blade 350 QX2 2017

Uitgerust met een twee-assige cardanische en een camera, de Blade 350 QX2 RC drone is klaar om uw luchtfotografie behoeften aan te pakken. Dit drone kan 1080p high-definition video en 2-megapixel foto’s vast te leggen.

Overzicht

De stabilisatie cardanische zorgt ervoor dat uw video komt helder en vrij van trillen. U kunt de camera gebruiken om een ​​glimp van een real-time overzicht van wat je drone ziet terwijl je vliegt het te krijgen. Niet alleen zijn de camera en gimbal vooraf geïnstalleerd, krijgt u ook een ingebouwde GPS. De drone heeft een return-to-home-functie, waardoor de drone terug te vliegen naar u als het gaat buiten bereik. Het heeft ook een automatische landing functie in het geval er iets misgaat, zoals slecht weer of u het zicht van de UAV verloren.

De levensduur van de batterij van deze drone is ongeveer 10-15 minuten, dat is ongeveer gemiddeld. De beste drones hebben een batterijduur van 25 minuten. De drone heeft een solide bouw. Het is 18 inches lang en breed. Hij weegt slechts 2 pond en kan een laadvermogen van ongeveer 9 ounces houden.

Deze persoonlijke drone is heel gemakkelijk om te vliegen en heeft vier verschillende modi vlucht. Smart-modus maakt het zo je hoeft niet bewust te zijn van de oriëntatie van de drone’s. In Stabiliteit modus kunt u de quad sneller kantelen. Aerial Photography Mode zet de drone in een vergrendelde positie, waardoor het voor het stabiel en video vastleggen. Ten slotte Altitude Hold is precies wat het klinkt als, de drone handhaaft een constante hoogte.

Dit drone is helemaal klaar om te vliegen, en een 3000mAh oplaadbare LiPo batterij wordt meegeleverd samen met een zender en vier AA-batterijen. Alles wat je moet toevoegen is een MicroSD-kaart om foto’s en video’s op te slaan. Je krijgt een 30-dagen garantie; Maar dit geen toevallige schade of reparaties te dekken als je toevallig je drone crashen of breken een propeller. Gelukkig is dit drone wordt geleverd met een extra set up propellers, zodat u kunt elke kapotte te vervangen.

Je zult in staat zijn om gemakkelijk de handleiding volledig op de website van Blade. Blade heeft ook een aantal instructievideo’s voor de vlucht tips en aanwijzingen over hoe u uw drone. Als u verdere ondersteuning nodig hebt, kunt u Blade bereiken per telefoon of e-mail.

De Blade 350 QX2 is een goede keuze voor beginners of voor luchtfotografie liefhebbers. Het omvat vrijwel alles wat je nodig hebt om te beginnen. Het is het gemak van het gebruik, garantie en ingebouwde GPS zijn allemaal positieve eigenschappen dat het een solide optie te maken.