ringtone software – Ringtone Maker Plus

Tijdens het bekijken van ringtone-software, hebben we over de nieuwste technologie beschikbaar komen; Ringtone Maker Plus is geen uitzondering. Deze software loopt voorop in mobiele content media. Dit programma is net als andere ringtone software, door gebruikers de mogelijkheid om aangepaste ringtones te maken van hun eigen muziek collectie, maar het heeft extra functies die soortgelijke producten niet.

Overzicht

opvallende kenmerken

Het maken van ringtones met Ringtone Maker Plus wordt gedaan in drie eenvoudige stappen. Selecteer het muziekbestand dat u wilt gebruiken, hetzij uit je eigen collectie op uw harde schijf of voer een URL voor uw favoriete YouTube-video. Vervolgens kiest u het gedeelte van de song die u wilt als ringtone, en vervolgens uploaden naar uw mobiele telefoon. U kunt de audio golven te zien op het scherm. Dit helpt u bij het gedeelte van de song die u wilt gebruiken te kiezen.

Download uw nieuwe ringtone direct naar je telefoon via WAP van uw telefoon, of plaats het rechtstreeks op uw computer en gebruik dan een USB-kabel, Bluetooth of infrarood aan de ringtone naar de telefoon.

Dit programma biedt een innovatieve reeks van functies. De editing functies zijn onder meer een klik en sleep optie die het gewenste gedeelte van de song die u wilt gebruiken als ringtone belicht. U kunt ringtones maken van maximaal 60 seconden lang (de trial versie laat alleen 30-tweede ringtones). Er is een voorbeeld functie die playback van de gecreëerde ringtones toelaat. U kunt ook het volume aan te passen, te gebruiken fade-in en out effecten, en het gebruik van zoomfuncties om de geluidskwaliteit te optimaliseren .; Ringtone Maker Plus kunt u ook uw favoriete YouTube-video te gebruiken als optie voor het aanpassen van ringtones. Bovendien kunt u onbeperkt PC tinten, zoals aangepaste bings te maken en gonst voor IM, Skype, en het opstarten van Windows.

Wanneer u koopt Ringtone Maker Plus, zijn de volgende plug-ins opgenomen

The Phone Music Maker -Beweeg volledig gecomprimeerde MP3-bestanden naar uw telefoon. Deze plug-in zal uw muziekbestand rippen in kleinere bestanden, zodat u past meer nummers op je telefoon .; De Foto Maker -gebruik een foto van je harde schijf als achtergrond; De SMS-Maker – aangepaste berichten naar vrienden en familie te sturen; Gratis Mobile Content – kies dan 2500 pre-en-klare mobiele content items, waaronder echte toon beltonen, geluiden, wallpapers en animatie graphics

U kunt een e-mail aanvraagformulier op de website van de Ringtone Maker Plus te vinden. Er is ook een lijst met veelgestelde vragen, maar geen telefoonnummer of faxnummer. Het lijkt erop dat e-mail is uw beste optie om technische en customer support te krijgen.

Ringtone Maker Plus ondersteunt meer dan 1.600 mobiele telefoons over de hele wereld, maar biedt geen ondersteuning voor elke mobiele provider. U kunt kijken op je telefoon op hun website om na te gaan of ze ondersteuning van uw model telefoon. Wij stellen voor dat u de compatibiliteit van uw mobiele netwerk provider en telefoon model te testen met de proefversie van de software voordat je koopt.

Hoewel deze ringtone software programma heeft vele goede features, vonden we dat velen van hen zijn niet zo effectief als ze zouden kunnen zijn. Zo konden we niet een YouTube-video’s op te laden in het programma. We probeerden meerdere malen en hield het krijgen van een foutmelding die ons gevraagd om een ​​e-mail te sturen naar het technische team, wat we gedaan hebben met mislukte reactie. Ook het programma zou crashen wanneer we geklikt op de optie “Hoe te gebruiken”.

We hebben het gevoel dat Ringtone Maker Plus heeft de potentie om een ​​van de best gerangschikte ringtone software producten zijn als ze kunnen krijgen alle knikken gladgestreken. Aangezien het product, geloven we dat sommige andere producten die veel van dezelfde functies met minder technische problemen.