ringtone te downloaden – iTunes 2017

In een woord, iTunes is alomtegenwoordig. Apple heeft een muziekspeler die tevens fungeren als een muziekwinkel, een mobiele app store, een film huren en nog veel meer gemaakt. De mobiele versie van de software, beschikbaar op de iPhone, iPod Touch en iPad, is voorzien van een ringtone download service dat staat ver boven de rest van de andere ringtone diensten die wij beoordeeld.

Kenmerken

De selectie van songs, geluidseffecten en andere audio-bestanden in de ringtones bibliotheek is overweldigend. Wat meer is, als je de ringtone die u wilt niet kunt vinden, of niet beschikken over een iPhone, de iTunes-software geeft u de mogelijkheid om ringtones te maken van een geluidsbestand op uw computer. Al deze functies en nog veel meer te verdienen iTunes onze goedkeuring voor het beste ringtones service.

U vindt de belangrijkste ringtone functies te vinden voor iTunes in zijn mobiele apps voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Tik op deze apps, selecteert u de zoekoptie, gekenmerkt door een vergrootglas op de bodem van de app. Voer vervolgens een nummer, geluidseffect of andere audio-bestand dat u wilt en klik op zoek. Binnen een paar seconden, zie je verschillende categorieën van de zoekresultaten uit de hele brede inhoud basis iTunes ‘. Je moet naar beneden schuiven een beetje aan de ringtone opties te zien; Er zijn echter bijna altijd meerdere beltoon voor een zoektocht u uitvoert.

Voordat u een ringtone te downloaden, iTunes geeft u een volledige preview van de ringtone. Dit is van onschatbare waarde, zodat u ervoor zorgen dat je krijgt het nummer of geluid dat je naar op zoek waren.

Toegegeven, kunt u alleen ringtones kopen rechtstreeks vanuit de mobiele app op een iPhone, iPod Touch of iPad. Maar met wat manoeuvreren kunt u de tonen naar andere apparaten als je wilt. Wanneer u uw toestel synchroniseren met uw computer, maakt iTunes een tabblad Tones met een bel icoon. Je hebt de mogelijkheid om de bestanden in dit tabblad te slepen op uw computer. Van daaruit kunt u deze uploaden naar een andere smartphone en toewijzen als beltoon.

Omdat iTunes is dus altijd aanwezig in de digitale wereld, de meeste mensen hebben tenminste gehoord van de volledige mogelijkheden van de software. Toch zouden we nalatig zijn als we niet alle dingen die deze software kan doen heeft vermeld. Ringtones zijn slechts een zeer klein deel van het programma iTunes. iTunes sorteert en organiseert uw volledige digitale mediabibliotheek – alles van muziek, films en tv-shows te boeken en college cursussen. Het biedt zelfs gratis internet radio. De iTunes Store is de nummer een muziek verkooppunt in de Verenigde Staten. Gebruikers over de hele wereld hebben meer dan 16000000000 liedjes en andere media gedownload via de iTunes Store. Die trend vertoont geen tekenen van vertraging elk moment snel.

Selectie

Als het gaat om iTunes ‘selectie, is er niet veel meer kunnen we zeggen dan “het heeft alles.” Elke kunstenaar, elk genre, elke song die sinds de komst van de fonograaf. Dat is misschien overdreven, maar het maakt het punt dat, tenzij een bepaalde artiest heeft geen internet verbinding, of gewoon is, in tegenstelling tot het maken van geld, ze zijn op iTunes. Bovendien, hun nummers zijn ofwel beschikbaar als ringtones op de mobiele app of zijn gemakkelijk omgezet in ringtones met behulp van de desktop-applicatie.

In eerdere versies van iTunes, het programma gekenmerkt door een knop “om te zetten in ringtone.” Apple geëlimineerd die knop in de meest recente versie van de software. Echter, als je een geluidsbestand, zoals een song die u hebt gekocht of een opname van de lach van uw kind hebben, is er relatief pijnloze manier om ringtones van deze bestanden te maken. We hebben een artikel met de titel “Hoe Maak gratis ringtones in iTunes” dat geeft u stap-voor-stap instructies over hoe dit te doen geplaatst.

Het grootste probleem met de iTunes ringtone download service is dat het is alleen verkrijgbaar via de mobiele applicatie op de iPhone, iPad en iPod Touch. Dit is een extreme teleurstelling, omdat, terwijl de iPhone de best verkopende smartphone op de markt van vandaag kan zijn, zijn er veel meer smartphones met besturingssystemen die niet iOS zijn.

In feite is de meerderheid van de smartphones draaien besturingssystemen zoals Android, Windows Mobile en Blackberry. Smartphones met deze besturingssystemen hebben geen toegang tot de iTunes mobiele apps, noch doen ze native synchroniseren met de iTunes desktop applicatie, hetzij op Windows of Mac. Bovendien is de iPhone is alleen beschikbaar op de drie luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten: AT & T, Verizon Wireless en Sprint.

Echter, aangezien alle ringtones zijn in wezen audio-bestanden, heb je de mogelijkheid om ze handmatig overzetten naar een smartphone op de markt. En met iTunes kun je relatief gemakkelijk ringtones maken vanuit elke geluidsbestand op uw computer.

Als u een van de weinige mensen die nog nooit gebruik hebben gemaakt van iTunes, er zeker van zijn dat wanneer u het programma opent zult u weten hoe het te gebruiken binnen een paar minuten. Het is verkrijgbaar in vrijwel elke taal en in elke hoek van de aarde. In feite zijn er slechts een paar verre landen in Centraal-Afrika en Azië die geen toegang tot de dienst hebben.

Compatibiliteit en facturering

In een echte Apple mode, heeft het bedrijf talloze manuren besteed slijpen en polijsten van iTunes in de ultieme klantervaring. Het is moeilijk in de war raken in dit programma.

Terwijl Apple beschouwt alle verkopen via de iTunes store finale, het bedrijf biedt een veelheid aan hulp en ondersteuning. Dit is een symptoom van de niet aflatende obsessie van Apple met een uitstekende klantenservice en de Apple-ervaring.

Makkelijk te gebruiken

Het enige wat we niet graag over de iTunes ringtone dienst is dat het alleen native werkt op iOS-apparaten. Er zijn een paar van de work-arounds die we hebben genoemd. Toch zouden we graag zien dat Apple maken van de iTunes-app beschikbaar op meer apparaten. Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren, maar we kunnen altijd hoop.

Help en ondersteuning

Overzicht