robot grasmaaiers – Denna L600 2017

De Denna L600 robot grasmaaier is een robot push maaier die is veilig te gebruiken en milieuvriendelijk. Het maakt gebruik van een lithium-ion batterij met tussen één en twee uur werktijd op een enkele lading. Als u een grote tuin, zijn meerdere ladingen nodig om af te maaien.

Het duurt twee tot zes uur de Denna L600 robot grasmaaier rekening, afhankelijk van de specifieke accu in de maaier geïnstalleerd. Dit is frustrerend als je probeert om uw gazon te krijgen afgewerkt en opraken van de batterij, want het betekent een lange wachttijd tussen maaien sessies. Er moet een standaard 110- of 240-volt stopcontact om de batterij op te laden, echter, zodat de opslag en het opladen mogelijkheden zijn onbeperkt, zolang u toegang tot de belangrijkste macht.

Het blad van de L600 robot grasmaaier draait op 3200 rpm. Dit is snel genoeg op te pakken en te gooien puin dat de maaier loopt over, dus is het raadzaam om ervoor te zorgen dat het gazon vrij is van stokken, stenen en andere voorwerpen voor gebruik.

De Denna L600 robot grasmaaier heeft een maaibreedte van 10 inch en kan automatisch maaien van ongeveer 480 vierkante voet grasveld elke dag, tot een maximaal bereik van 2.000 vierkante meter. Het effectieve bereik van de afstandsbediening is slechts ongeveer 50 voet, dus zal je waarschijnlijk niet in staat zijn om te zitten in het huis, terwijl je robotmaaier doet al het werk.

Dit apparaat produceert ongeveer 65 decibel van het geluid. Dit is laag voor een robot grasmaaier, maar het gebruik ervan laat op de avond of vroeg in de ochtend nog steeds verstoren mensen.

De L600 robot grasmaaier is gemaakt van hard ABS kunststof zodat het in staat is om de ontberingen van frequent of dagelijks gebruik te weerstaan. Het opslaan van de Denna L600 wanneer niet in gebruik is eenvoudig, omdat het handvat volledig plooien in het lichaam om ruimte te besparen.

De Denna L600 robot grasmaaier maakt gebruik van een borstelloze motor die werkt op 60 watt. Het heeft een gemiddelde loopsnelheid van slechts 1,5 voet per seconde, dat is een beetje traag. Het dek is instelbaar, echter maaien van een tot 2,5 inch hoog.

Als u op zoek bent naar een robot grasmaaier die minimale behoefte biedt voor interactie de Denna L600 is een goede keuze. Het heeft wel een wat trage tempo van de snelheid, echter.