rollende bagage – Traveler’s Choice 2017

The New Yorker 4-delige Bagage Reeks van Traveler’s Choice beschikt over voldoende opslagruimte voor familie verpakking of voor een langere zakenreis. De set bestaat uit drie stukken van het rollend bagage en een schouder tote.

Twee van de bagage stukken in deze rollende bagage set kan gebruikt worden als een carry-on. De kleinste koffer, waarvan 21 x 13,5 x 7,5 inch meet met een mogelijk twee-inch diepte uitbreiding past in de gemeenschappelijke maximaal 45-inch lineaire vereiste voor rollen carry-on bagage voor de meeste luchtvaartmaatschappijen of u kiest om de diepte te verlengen of niet. De draagtas, waarvan 15 x 11 x 6 inches, misschien zelfs onder de stoel van een aantal luchtvaartmaatschappijen, zodat u beide tassen op hetzelfde moment als je geen andere laptop of tas bij je hebt.

De overige rollen bagage stukken in de set bieden volop verpakking kamer zonder overschrijding oversize bagage metingen voor de meeste luchtvaartmaatschappijen. De grootste tas meet 29 x 17.5 x 10 inches en het medium tas meet 25 x 15,5 x 9 duim. U kunt de verpakking ruimte voor zowel zak uit te breiden door het uitpakken van de uitbreiding, die nog twee inches voegt in de diepte op elk stuk.

Alle vier de tassen zijn voorzien van polyester en dobby polyester constructie. Zachte zijkanten zorgen voor flexibele verpakking en opslag, en interieur liners helpt uw ​​items te beschermen tijdens het transport. Buitenkant rits kunt u afzonderlijke items voor toegang of organisatorische redenen, en de drie rollende koffers tassen zijn voorzien van zowel telescopische top handgrepen voor gebruik met wielen en side handvatten voor de uitvoering. De tote is voorzien van een schouderriem en hand bandjes.

De wielen zijn voorzien van twee zakken inline wielen op de rug en een horizontale voet op de voorkant, hen te laten staan ​​zonder steun. De skate-stijl wielen zijn ontworpen om wrijving, die zouden kunnen helpen bij vermoeidheid reiziger als u bent op een grote luchthaven of de stad te verminderen. Het geheel wordt gedekt door een fabrieksgarantie van vijf jaar.

Redenen om de New Yorker bagage set te kopen zou kunnen zijn dat u regelmatig te reizen met het hele gezin of neem uitgebreid vakanties of zakenreizen jezelf. Je zou ook profiteren van een selectie van bagage maten als uw reis vinden variëren; degenen die alleen ‘s nachts of korte uitstapjes te maken mag niet zo’n uitgebreide collectie bagage nodig.