stappentellers – Accusplit 2017

De Accusplit AH190M28 is een duurzame wandelen stappenteller voor dagelijks gebruik. De 18-maanden levensduur van de batterij is indrukwekkend en garandeert u de Accusplit lang genoeg te gebruiken om gezond en actief gewoonten te ontwikkelen, lang voordat het sap is laag. Deze pedometer telt stappen, afstand en calorieën. De winkels apparaat al deze statistieken in zijn zeven dagen geheugen, zodat u kunt uw vooruitgang door weken volgen op een moment. Als u een lange-termijn doel, kan een langere geheugen het beste voor u zijn. Maar we willen de zevendaagse overspanning, want het houdt je statistieken in flinke brokken te meten op de lange termijn.

Overzicht

In plaats van een tri-assige versnellingsmeter, dit wandelen stappenteller heeft een KS10 stap sensor die uniek zijn voor Accusplit. De sensor platen lopen en rennen tot 99.999 stappen. Als je draait of opleiding, de snelheidsmeter functie klokken uw snelheid in imperiale of metrische metingen. U kunt ook uw afstand in kilometers of mijlen. Om uw gegevens te meten, de Accusplit vereist dat u uw gewicht en paslengte in te voeren om je calorieën, afstand en snelheid nauwkeuriger te meten.

We willen de grote, dual-venster LCD display. De grote gele Mode knop schakelt tussen statistieken wanneer u uw afstand, calorieën of stappen te controleren. De besturing is gebruiksvriendelijk en groot genoeg te zien zonder bril. De beschermkap houdt de Accusplit tegen de elementen, hoewel we niet suggereren het gebruik ervan in regenachtige of vochtige omstandigheden. Gebruik de metalen klem bevestiging op de cover om de stappenteller vast aan uw heup. Ben zeker om het niveau te houden met de grond, zodat het de swing van je heupen om stappen te tellen kunnen zich inschrijven. In combinatie met een drie-weg stappenteller leiband, de clip houdt de Accusplit door uw kant te allen tijde.

De Accusplit AH190M28 heeft verschillende reset opties, alsook. De automatische reset kicks in elke dag om 03:50, zodat u kunt beginnen met het toezicht op de dag van de activiteit met een schone lei. Het beschikt ook over een handmatige reset als u wilt uw aantal stappen te wissen op elk moment. Houd gewoon de reset-knop twee seconden en je tellen keert terug naar nul, maar het geheugen zal uw vorige nummers te behouden. Het systeem reset optie wist alle geheugen en de gegevens terug naar nul. De bediening van deze optie is gehuisvest in de linker benedenhoek op de voorkant van het scherm met een verzonken knop, zodat je niet per ongeluk uw zuurverdiende stats wissen.

Hoewel dit stappenteller is basic en niet elke download opties, je krijgt gratis toegang tot walking10000.org met de Accusplit. Deze site staat vol met handige tips en ondersteuning bij het dagelijks 10.000 stappen goal aanbevolen door de American Heart Association te bereiken. Wij willen het zien van de inspanningen in verband met stappentellers zoals de Accusplit om de activiteit nog leuker te maken door het toevoegen van een ondersteunende, sociale aspect uit te oefenen. Deze wandeling stappenteller wordt ook geleverd met een wellness-gids voor tips over voeding, lichaamsbeweging en kleine veranderingen om u te helpen uw doel, ongeacht het aantal te bereiken.

Enkele opvallende kenmerken van de Accusplit AH190M28 onder andere een indrukwekkend lange levensduur van de batterij die duurt tot 18 maanden en vijf jaar garantie. Wij willen ook het gesplitste beeldscherm en de snelheidsmeter voor hardlopers. Toch zouden we graag een tri-axis accelerometer te zien, zodat je deze stappenteller elders kunnen dragen op je lichaam. Maar ondanks de basisfuncties, we nog steeds denken dat de Accusplit AH190M28 wandelen stappenteller is een kijkje waard.