verpleegkundige zorg diensten – Intrepid USA, 2017

Intrepid USA Healthcare Services biedt een breed scala van intermitterende thuisverpleging diensten gericht op het verlenen van bijstand voor mensen met verschillende ziekten of personen nodig revalidatie zorg. Echter, terwijl Intrepid is Medicare-gecertificeerd, is het niet te bieden op lange termijn of full-time verpleegkundige zorg. In plaats daarvan deze verpleegkundige zorg dienst is gespecialiseerd in diensten voor post-operatieve, ongevallen en ziekte herstel.

Met een verscheidenheid van de verpleging diensten, met inbegrip van levende hulp, revalidatie, medische begeleiding, therapie en thuis medische controle en zorg, beschikbaar, Intrepid biedt verpleegkundige zorg voor senioren evenals jongere patiƫnten die helpen bij het herstel nodig hebben. Hun fundamentele opties omvatten verschillende niveaus van opgeleide, professionele zorg op basis van uw specifieke behoeften gezondheid.

Home gezondheid assistenten zijn beschikbaar om u te helpen met de dagelijkse activiteiten, zoals het verzorgen, aankleden, met behulp van de badkamer of het lopen. Aides zijn een goede keuze als u tijdelijke hulp terwijl u herstelt nodig hebben, maar ze hebben geen medische hulp te bieden. Intrepid De diensten omvatten niet het huishouden, het koken of klusjes, zoals boodschappen doen, dus je kan hebben om elders dit soort bijstand.

U kunt ontvangen geschoolde verpleging en verzorging diensten van geregistreerde verpleegkundigen en een vergunning praktische verpleegkundigen, met inbegrip van medicatiebewaking en administratie, wondverzorging en dressing, IV management, voeding, injecties en full-time monitoring. Terwijl u een full-time verpleegster om te verblijven met je niet kunt krijgen, kunt u telemonitoring en een paniekknop krijgen om ervoor te zorgen dat je kunt krijgen te helpen als dat nodig is indien zich een noodsituatie voordoet.

Een verscheidenheid van in-thuisbehandeling opties zijn beschikbaar, waaronder spraak, beroeps-en fysiotherapie. Dit omvat hulp bij het lopen, training na een ongeval, het verbeteren van fijne motoriek vaardigheden en besluitvorming en logopedie. Omdat de therapie wordt gegeven in de privacy en het comfort van uw huis, hoeft u zich geen zorgen te maken over het reizen, het verblijf in een zorginstelling of het gezelschap van anderen tijdens de voorgeschreven therapiesessie. Geschoolde verpleegkundige zorg en therapie is Medicare-gecertificeerd wanneer bevolen door uw arts.

Terwijl Intrepid USA Healthcare Services biedt een verscheidenheid aan in-home verpleegkundige zorg, ze bieden alleen onderbroken, kortdurende zorg, waardoor ze een goede pasvorm maakt als je herstellende van een ongeval of ziekte, maar ze zijn nog steeds in staat om zelfstandig te wonen. Zij doen ook geen niet-medische hulp huishouden of metgezel, dus je zal moeten deze diensten zelf uit te besteden.