voeding software – Nutrinote 2017

Nutrinote, our Top Tien Bronze Award winnaar, is voeding software dat zich richt op de voeding bij de hand, waardoor de kleinste details, tot aan de dagelijkse percentage van ijzer. Of je nu op zoek bent naar een voedings-planner op te sporen en de controle van uw dagelijkse voeding, tools die u helpen de ontwikkeling van dieet doelen of functies die u helpen bestrijden speciale dieetwensen, zoals diabetes, coeliakie of anderen te evalueren, kan Nutrinote aan uw behoeften voldoen.

Diet beheer

Terwijl Nutrinote ontbreekt de interface design poetsmiddelen van andere voeding software, doet het handhaven van een maatregel van het minimalisme en een sterke feature-set te maken voor de meeste van haar tekorten design. Bovendien Nutrinote in veel opzichten voordelig. Het biedt aangepaste invoermethode voor voedings-gegevens en algemene informatie over voeding die vaak vereisen software-updates of extra kost op andere software.

Nutrinote heeft veel ingebouwde elementen die routinematig aan te passen aan zowel uw gezondheid attributen (vetpercentage, etc.) en uw voeding en lichaamsbeweging doelen aan te passen. Je hoeft niet langer extra giswerk naar voedingskundige informatie toe te passen zelf te doen. Nutrinote toont de impact van uw dieet en lichaamsbeweging op de gezondheid van het individu. U kunt uw vooruitgang per dag, week, maand of jaar te bekijken. Nutrinote geeft je een zo breed of specifieke een portret van uw gezondheid als je nodig hebt. Het beste van alles, met automatisch gegenereerde tabellen en grafieken, kunt u uw voeding en gezondheid gegevens te zien op een snelle en eenvoudige wijze.

Hoewel andere voeding software biedt meer recepten dan Nutrinote, paar van die toepassingen bieden de zoek- en filter tools die nodig zijn om de juiste voeding voorwerp of recept te vinden, en nog minder bieden de tools om nieuwe voedingsmiddelen en recepten te voegen met volledige gegevens over het voedingspatroon. Met Nutrinote, met om zich te vestigen voor items die komen “dicht genoeg” om die je hebt eigenlijk nooit geconsumeerd moet opnieuw gebeuren.

Nutrinote biedt de meeste functies die door andere voeding software fabrikanten, maar slaagt erin om het doorbreken door het aanpakken van andere indicatoren voor de gezondheid. In tegenstelling tot een eenvoudige calorieënteller of voedsel log, Nutrinote biedt u een interface voor het opnemen van de stemming en het invoeren van meer kwantificeerbare algemene gezondheid indicatoren.

Hoewel het eten en recepten database is niet zo groot als andere software, weinig voeding toepassingen zijn zo veel gegevens over het voedingspatroon als Nutrinote. En, als je niet in staat om een ​​recept in de database bent, Nutrinote biedt een “add recept” functie waarmee u in alle nodige informatie om te zetten, van de totale calorieën om de dagelijkse percentage van zink. Met zoveel voedingswaarde informatie, is het geen wonder dat Nutrinote is een krachtige tool als u een speciaal dieet, maar toch wilt u uw dieet te vullen met gezonde voeding.

General Nutrition

De meeste voeding software biedt grafieken of grafieken dat hun dieet gegevens uit te drukken, maar weinigen kunnen dat doen met zoveel gebruiker aanpassingen als Nutrinote. Of u wilt uw voortgang over de maand in kaart te brengen, het overzicht van uw calorie-verbruik van de maaltijd of een uur, of zelfs terug op een heel jaar kijken, Nutrinote geeft u de oplossing voor goede voeding in zowel de lange en korte termijn.

Een van de grootste troeven Nutrinote’s ligt in het gebruiksgemak, dat is grotendeels het gevolg van de eenvoud. Het biedt intuïtieve functies, stap-voor-stap instructies voor de eerste keer gebruikers en gestroomlijnde, eenvoudige planning en opname functies die het stellen van doelen, het opnemen van voeding en het beheer van gezondheid aanzienlijk gemakkelijk te maken.

Veel van de andere voeding software opties bieden veel vulstof zonder dat een gelijke hoeveelheid substantie. De vulstof bedraagt ​​algemeen softwareonderdelen die zinloos nemen schijfruimte, of verwijzing materialen die moeilijk toegankelijk of verouderd zijn. Met Nutrinote, wordt de schijfruimte lasten aanzienlijk versoepeld, met alle tools en functies die tab-functionaliteit voor het snel opzoeken en snelle toegang zonder onnodige rommel.

Een gebied van Nutrinote dat onderontwikkeld blijft is zijn hulp en ondersteuning. Hoewel de applicatie is eenvoudig, duidelijk en bevat vele ingebouwde Help-functies, waaronder een tabblad hulp, zijn er weinig extra middelen, zoals community forums, veelgestelde vragen, online PDF handboeken en gidsen en andere hulpmiddelen. En, afgezien van een e-mailadres aan een algemene bedrijfsaccount, er geen contact is informatie beschikbaar voor in-persoon te helpen en technische ondersteuning. Niettemin, zelfs door middel van regelmatige en zwaar gebruik, geen problemen naar voren gekomen dat we niet konden aanpakken via het tabblad helpfuncties.

Nutrinote is bedrieglijk eenvoudig, met makkelijk te gebruiken hulpmiddelen en intuïtieve functies die zeer gedetailleerde informatie over voeding kan opnemen en gemakkelijk te componeren het in tabellen, grafieken en andere hulpmiddelen voor referentiële gebruiken. Hoewel het nog steeds mist veel van de beschikbare in andere voeding software features, Nutrinote is een uitstekende voeding softwareprogramma voor zowel de lijners en mensen met speciale dieetwensen.

Help en ondersteuning

Overzicht