afstandsbediening vliegtuigen – P-51D Mustang 2017

Ontworpen om de oorspronkelijke Mustangs dat gevecht zagen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Koreaanse Oorlog, ParkZone P-51D Mustang is een van de meest acrobatische afstandsbediening vliegtuigen we beoordeeld lijken. Het is ook een van de mooiste: Details zoals een schaalmodel piloot en gedrukte besturingskaart geven u de zin dat dit niet zomaar een hobby vliegtuig.

Overzicht

Voor beter of slechter, dat onderscheid voert uit naar de Mustang vlucht model. In tegenstelling tot sommige van onze favoriete RC vliegtuigen voor beginners, heeft ParkZone de Mustang niet met SAFE hulp vlucht. Er is geen starter modus die uw vlucht patronen beperkt, terwijl je onder de knie krijgen van de aërodynamica van het vliegtuig. Het gevolg is dat het vrij eenvoudig om te crashen. Zelfverzekerd piloten kunnen buitengewone stunts ontworstelen uit de Mustang, maar als je nog steeds onder de knie van RC vliegtuigen krijgt, heb je waarschijnlijk niet wilt dat uw reis te beginnen met deze.

Met behulp van de RC vliegtuig kit inclusief 150mAh batterij, kun je verwachten dat iets meer dan vier minuten van stabiele vlucht tijd voordat de motor van het vliegtuig begint te stotteren, te vertragen en te laten weten dat het tijd is om te landen. Het duurt ongeveer 45 minuten op te laden de accu van leeg. Gelukkig, want 150mAh LiPo accu’s zijn goedkoop en gemakkelijk om online te kopen, kunt u voordelig verhelpen van de Mustang van de lage vlucht tijden.

Onze test Mustang gebruikte een E-flite zender met een bereik van 318 voeten. Gezien het vliegtuig low profile, heb je waarschijnlijk niet wilt dat het veel verder toch vliegen, omdat je niet kan vertellen welke richting het vliegtuig wordt geconfronteerd op zo’n afstand. Zoals met alle RC vliegtuigen, moet u de Mustang vliegen in een open veld; verliezen achter een boom of gebouw is een trefzekere pad naar vernietiging.

We vlogen al onze test vliegtuigen voor een lange tijd, en ja hoor, we uiteindelijk crashte de P-51D Mustang. Terwijl andere vliegtuigen opgehouden om zowel hun eerste en volgende crashes zonder merkbare verandering in de vlucht kenmerken, de Mustang was vrijwel onbruikbaar na een botsing: Zijn neus te splitsen uit elkaar, en de vier fronten rotor gedraaid op een vreemde hoek. Gezien het feit dat andere vliegtuigen behandeld meerdere neus-on crashes zonder enige moeite, de Mustang duurzaamheid liet veel te wensen over.

Snel, wendbaar en een prachtig om naar te kijken, ParkZone P-51D Mustang is een waar genot om te vliegen. Wel, vereisen voorafgaande ervaring; als tussenproduct vliegtuig, het is niet ontworpen voor nieuwe piloten. Waren gemak vlucht onze enige kritiek, zouden we waarschijnlijk rang deze hoger op onze line-up. Zoals het is, breekt te gemakkelijk botsing.

Als je bereid bent om een ​​goede hoeveelheid geduld te investeren in de Mustang bent, zal het je belonen voor uw ijver. Er gaat niets boven het vliegen van een Tweede Wereldoorlog-tijdperk vlak door de lucht.