apotheek – Rite Aid

Hoewel een bekend en op grote schaal beschikbaar apotheekketen in het rijk van de fysieke winkels, Rite Aid heeft een nogal zwakke aanwezigheid als het gaat om internet apotheek diensten. Een goede basis is op zijn plaats om een ​​uitstekende online apotheek te worden; zou echter enkele fundamentele omleiding nodig zijn om een ​​werkelijk concurrerende niveau te bereiken.

Prescription Services

Men hoeft niet verder te kijken dan de online recept bestellen kenmerken van Rite Aid om te zien dat de nadruk ligt niet op hun aanwezigheid op het internet. Er zijn geen bepalingen voor het plaatsen van orders voor nieuwe recepten online noch kunnen zij worden overgedragen van een andere apotheek.

Op een positieve noot, is de MyPharmacy functie voor online monitoring van het voorschrijven van dossiers en maakt het ook mogelijk voor het plaatsen van refill orders. U kunt zich ook aanmelden voor refill herinneringen en de Geautomatiseerde Courtesy Refill programma. Vullingen kunnen worden besteld met behulp van informatie van de MyPharmacy profiel of door het invoeren van informatie uit een bestaand recept fles. Vullingen online besteld worden via Rite Aid zijn eigenlijk gevuld door drugstore.com.

Rite Aid draagt ​​de volledige aanvulling van niet-receptplichtige geneesmiddelen die in een typische drogisterij zou verwachten. Hun medicijnkastje functie organiseert producten door categorieën zoals oor en oogverzorging, allergie en sinus, pijn en koorts opluchting en eerste hulp. Er is ook een goede selectie van thuis medische voorraden en apparatuur. Andere specialiteit gebieden omvatten natuurlijke remedies, supplementen en apparaten, zoals luchtbevochtigers en luchtreinigers.

In aanvulling op over-the-counter medicatie, Rite Aid verkoopt een volledige lijn van vitaminen, mineralen en andere voedingssupplementen. U kunt winkelen in de categorieën voor vrouwen, mannen of kinderen of door toeslagen voor bijzondere voorwaarden gezondheid. U vindt hier ook een volledig assortiment van producten voor persoonlijke verzorging, hygiëne en schoonheidsproducten.

Informatie over het volledige scala van geneesmiddelen op recept is beschikbaar op de website van Rite Aid. Details zijn onder andere het gebruik van bepaalde medicijnen, hoe ze mee te nemen, mogelijke bijwerkingen, voorzorgsmaatregelen en interacties tussen geneesmiddelen. Er is ook informatie over een beperkt aantal vaccinaties en ook een speciale steun gedeelte voor zorgverleners. website Rite Aid biedt gespecialiseerde informatie over diabetes, vitaminen, allergieën, huidverzorging, gewichtsbeheersing, gezondheid van het hart, pijnbestrijding en mondverzorging hoewel het grootste deel van deze informatie is in de vorm van links naar andere websites.

Over-the-counter producten

Vanuit het recept apotheek perspectief, is er niet veel te Rite Aid website. Vullingen kunnen worden besteld en dat proces is zeer eenvoudig. De MyPharmacy functie biedt een waardevol hulpmiddel voor het bijhouden van voorschriften en is ook gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen. Informatie op de site is goed georganiseerd en gepresenteerd, maar is niet erg uitgebreid in vergelijking met enkele top rated apotheek sites.

Customer support is beschikbaar via een gratis telefoonlijn, evenals e-mail. De website heeft ook een informatieve FAQ sectie. In de meeste gevallen is de beste bron voor de klantenservice van Rite Aid is waarschijnlijk apotheek een plaatselijke winkel te zijn.

Rite Aid heeft een gevestigde aanwezigheid van de kwaliteit van de omgeving apotheken, maar haar uitstapje in de online wereld is voorlopig en onvolledig. Als het bedrijf besluit om een ​​belangrijke speler online zijn, is er een sterke basis om een ​​uitstekende optie.

Gezondheidsopleiding

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht