apotheek – Walgreens

De naam Walgreens is een synoniem met apotheken sinds 1901 en hun iconische vijzel handelsmerk heeft de neiging om beelden van een vervlogen tijdperk toveren. Toch, ze hebben meer dan onderhouden met de tijd, het verdienen van een plek in onze top drie in onze apotheek beoordeling.

Prescription Services

opvallende kenmerken

nieuwe voorschriften

Bij het maken van een eerste online medicijnen bestellen bij Walgreens, of een nieuw recept, een vulling, of een transfer, de eerste stap is het creëren van een online apotheek account. De werkwijze is veilig, eenvoudig en snel. Toegang tot recept online informatie vereist aanmelden voor Walgreens ‘Prescription Geschiedenis Profiel programma. Als extra beveiligingsniveau, verificatie vereist bellen Walgreens met een eenmalige activeringscode die online wordt verstrekt. Nadat de account is aangemaakt, alle voorgeschreven opdrachten beginnen met het inloggen op het.

Nieuwe recepten zijn het meest waarschijnlijk worden gebeld of per fax van de arts of andere wettelijk toegestane voorschrijver. Als dat niet gebeurt, zijn er twee manieren waarop een nieuw voorschrift bestelling kan worden gecreëerd. Als er geen schriftelijke recept zijn verstrekt, kan de klant een korte online formulier die net van de arts naam en telefoonnummer en de medicatie die nodig vereist voltooien. Een Walgreens apotheker zal vervolgens contact opnemen met de voorschrijver om toestemming voor het recept te vullen.

Om een ​​nieuw recept voor een schriftelijk voorschrift is reeds voorzien vullen, kan de klant een recept bestelformulier print van de website, vul het in en stuur het formulier, samen met het recept, om Walgreens. Dit zal niet een goede optie zijn als een snelle vulling van een nieuw recept nodig is.

Over-the-counter producten

Of het nu een nieuw recept, een vulling, of een overgedragen recept, kunnen klanten ervoor kiezen om afhalen op een aangewezen Walgreens apotheek of het verscheept te hebben. Er is geen kosten voor standaard verzending van het voorschrijven van medicijnen en levering duurt 5-10 dagen. Tweede dag en ‘s nachts de scheepvaart beschikbaar zijn voor respectievelijk $ 10,95 en $ 17,95 per bestelling.

Prescription Vullingen

Navullen van een bestaande Walgreens recept is zeer snel en eenvoudig en kan worden gedaan in een paar manieren. Het makkelijkst is om in te loggen in de Prescription Geschiedenis Profiel en selecteer de medicatie te bestellen. Het alternatief is om gewoon inloggen op de online account en voer het recept nummer dat moet worden bijgevuld. Deze methode kan worden gebruikt, zelfs door de klanten die gekozen hebben niet deel te nemen aan de Prescription Geschiedenis Profiel programma.

Prescription Transfers

Eenmaal ingelogd in een Walgreens online apotheek rekening, het overbrengen van een recept van een andere apotheek vereist de vermelding van de naam en het telefoonnummer van de andere apotheek, medicatie naam en dosering, voorschrift, de hoeveelheid en de voorschrijver de naam en het telefoonnummer. Het proces kan een beetje gemakkelijker worden gemaakt voor klanten door het toevoegen van een dropdown lijst van drugs en doseringen. Wat nog belangrijker is, zou een dropdown lijst de mogelijkheid van fouten of verwarring van de kant van de klant te verminderen. De vermelding hoeveelheid, hoewel een kleine overlast, is nodig, omdat de informatie al bekend is, gezien de bestaande recept nummer met de andere apotheek. Niettemin is de werkwijze gemakkelijk te voltooien.

Walgreens is voorzien van een volledige aanvulling van over-the-counter medicatie in aanvulling op haar recept aanbod. Er is een verbeterde zoekfunctie die automatisch vult in termen die waarschijnlijk moeten worden gezocht en shows aanverwante producten aan de klant verder te helpen. Bijvoorbeeld, simpelweg te typen in ‘Tyl’ biedt niet alleen Tylenol, maar ook tien gerelateerde Tylenol producten. Zelfs verkeerde spelling van een woord is waarschijnlijk om het gewenste product te brengen. Winkelen kan ook gedaan worden door de categorieën zoals EHBO, Gezondheid Apparaten of Beugels & Steunen of kwaal, zoals allergie en astma, gewrichts- en spierpijn of Maag Remedies.

Gezondheidsopleiding

Er is ook een grote verscheidenheid van voedingssupplementen. Kruiden en homeopathische middelen beschikbaar zijn, net als vitaminen, mineralen en andere vormen van supplementen.

Walgreens beschikt over een bredere selectie van thuis gezondheidszorg apparatuur dan wordt meestal aangeboden door apotheken. Je zou waarschijnlijk moeten een medische apparatuur speciaalzaak te raadplegen om een ​​grotere verscheidenheid te vinden. Ze hebben een verrassend breed scala van gezondheid apparaten, meubels en mobiliteitshulpmiddelen, alsmede speciale producten voor geriatrische zorg, gewicht gerelateerde problemen en chronische aandoeningen zoals diabetes. Walgreens Home Care biedt zelfs home-geleverde diensten, waaronder de luchtwegen en infusie therapieën, diensten die niet beschikbaar zijn, vaak door middel van een apotheek. Dergelijke diensten, uiteraard noodzakelijk een arts volgorde.

Makkelijk te gebruiken

Walgreens ‘website is een virtuele bibliotheek van de gezondheidszorg informatie … dat is waarschijnlijk de reden waarom ze noemde het de Health Library. Er is een brede selectie van onderwerpen voor specifieke aandoeningen zoals allergieën, astma, hoge bloeddruk, diabetes en cholesterol evenals uitgebreide functies gewijd aan een gezonde levensstijl. De Health Encyclopedia worden specifieke ziekten en aandoeningen, blessures, voeding, chirurgie, symptomen en vele andere onderwerpen met nuttige artikelen die in detail gaan dan wat we gewend zijn van websites. Er zijn zorgen gidsen voor verschillende omstandigheden en gedetailleerde rapporten op veel van hen. De site beschikt over uitgebreide informatie over drugs met inbegrip van hun gebruik en bijwerkingen.

Veel van de functies van de Bibliotheek Health zijn ontworpen om een ​​levensstijl die een goede gezondheid bevordert aan te moedigen. Dit omvat recepten gericht op specifieke omstandigheden, alsmede algemeen welzijn, gezondheid risico-evaluatie-instrumenten en rekenmachines, en een interactieve anatomie tutorial. Klanten kunnen zich ook aanmelden voor een maandelijks Gezondheid en Apotheek nieuwsbrief via e-mail.

Veel van de informatie in de bibliotheek Health wordt aangeboden in zowel Spaans als Engels.

Walgreens Gezondheid Bibliotheek is goed georganiseerd en logisch. Een bepaald onderwerp te vinden via meerdere routes zodat gebruikers met verschillende onderzoeksmethoden om de benodigde informatie te verkrijgen. We waren onder de indruk van de diepte van de verstrekte informatie. Het gepresenteerd op een manier die gemakkelijk te begrijpen, maar praat niet naar de lezer.

Help en ondersteuning

Het gebruik van de website te vullen of de overdracht recepten kan niet eenvoudiger. Inschrijven voor de Prescription Geschiedenis Profiel is een beetje lastiger dan we hebben waargenomen voor soortgelijke diensten, hoewel we erkennen dat de extra inspanningen om de veiligheid van persoonlijke gegevens van de klant te waarborgen. Gewoon een beetje tweaken kan ook het verbeteren van het proces van het bestellen van een nieuw recept. Voor het onderhoud medicijnen en anderen die het mogelijk maken voor vullingen, Walgreens biedt e-mail herinneringen voor wanneer het tijd is om bij te bestellen of zelfs automatische vullingen die kunnen worden opgehaald bij de winkel of verzonden als de klant kiest.

Overzicht

De Walgreens Prescription Savings Club kunnen mensen die geen of onvoldoende recept verzekering te hebben om geld te besparen op veel medicijnen. De kosten zijn $ 20,00 per jaar per persoon of $ 35,00 voor een gezin voor een jaar. Het biedt kortingen voor een formularium van meer dan 5.000 medicijnen en biedt meer dan 400 generieke medicijnen voor $ 12,00 voor een 90-daagse aanbod.

We waren vooral onder de indruk van Walgreens ‘inspanningen om de klanten die zijn niet erg comfortabel met het Engels te ondersteunen. Prescription labels kunnen worden afgedrukt in een van de veertien verschillende talen, waaronder Arabisch, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Tagalog, Vietnamese en, niet verrassend Spaans en Engels. Voor degenen wier gezichtsvermogen maakt het lezen recept etiketten moeilijk, Walgreens biedt grote letters labels in het Engels of Spaans.

Customer support wordt aangeboden door zowel de telefoon en e-mail. De Vraag een apotheker functie kan bijzonder nuttig zijn bij het verkrijgen van antwoorden op specifieke vragen van een professional. De Health Library bevat ook een uitgebreid archief van eerder gestelde vragen en de antwoorden die waarschijnlijk een meerderheid van de onderzoeken te voldoen.

Het is verheugend om een ​​bedrijf te zien met een lange, gerespecteerde traditie uitblinken op het gebied van online retailing. Walgreens heeft dat wel gedaan en zich gevestigd als een van de beste online apotheken. Om te zien hoe het zich verhoudt tot andere top rated apotheken, neem een ​​kijkje op onze reviews van drugstore.com en CVS / apotheek.