foto album software – MyPublisher 2017

Het fotoboek software MyPublisher kunt u niet alleen om fotoboeken online te maken, maar ook op uw eigen computer, zodat er geen internetverbinding nodig terwijl u werkt. Wanneer u klaar bent uw boek te laten drukken, je moet alleen het uploaden van de uiteindelijke product en betalen voor de druk- en verzendkosten. Hoewel dit product niet alle functies en manipulatie opties, het is snel en eenvoudig te gebruiken.

Kenmerken

Als het gaat om functies, dit fotoboek software heeft een goed nummer, maar ontbreekt een aantal van de meest bruikbare. Het opzetten van een nieuw project kan op twee manieren: met de hand, waardoor elke foto precies waar u het wilt, of snel met de optie pagina-fill. De pagina fill is een snelle tool als je niet wilt zorgen te maken over het nemen van de tijd om te slepen elke foto waar u het wilt, maar omdat het een applicatie, is het niet te begrijpen welke foto’s gaan goed samen, zodat uw eindresultaat is misschien niet de best mogelijke lay-out voor uw foto’s zijn. We waren blij met de mogelijkheid om onze foto’s te organiseren in verschillende albums waardoor het makkelijker wordt om te zoeken door honderden groot aantal foto’s. Bovendien, de spellingcontrole en de resolutie-checker maken het eenvoudig om te zien of er een verkeerd gespelde woord in een titel of een afbeelding met een resolutie die is te laag.

Enkele van de functies waren beperkter dan we hadden gehoopt. Er zijn een klein aantal achtergrond keuzes en paar designer opties. En de toepassing ontbreekt volledig versieringen en een element-positionering tool. Zonder deze functies beschikbaar zijn, worden de eindproducten niet zo uitgedost als ze zouden kunnen zijn; in plaats daarvan blijven ze zeer schoon en eenvoudig. Geen slechte zaak helemaal niet, maar het kan worden beperkend voor sommigen. Kortom, dit fotoboek software heeft een aantal geweldige functies die het ontwerpen van een fotoboek veel plezier.

Deze applicatie is eenvoudig genoeg om erachter te komen, zodat we nooit hadden moeten gaan naar het helpmenu terwijl we een fotoboek samengesteld. Echter, sommige van de instrumenten opgezet in uitdagende manieren. Bijvoorbeeld, het verplaatsen van een afbeelding en het formaat dat zijn twee totaal verschillende instrumenten, wat betekent veel heen en weer te schakelen wanneer u wilt herschikken en het formaat van foto’s. Voor het grootste deel, deze toepassing is eenvoudig te gebruiken, gedeeltelijk omdat het niet zo veel functies of elementen aan de hand.

Eén van de aspecten van dit fotoboek software voor plus heeft is de live chat ondersteuning aangeboden op de website van de fabrikant. Er zijn af en toe momenten waarop de live chat niet beschikbaar is, zodat de telefoon en e-mail is een handige optie. De andere nuttige ondersteuning optie is de veelgestelde vragen. Deze zijn vrij uitgebreid en bevatten informatie zoals over de beste camera-instellingen, scannen tips, editing tools, de scheepvaart lijst en beschrijvingen van foutmeldingen. Alle vragen die we hadden over deze foto album software werden beantwoord in een tijdige wijze.

Het fotoboek software van MyPublisher is geweldig als het gaat om het maken van boeken die schoon en scherp zijn. Echter, als je wilt meer franje en opties hebben als het gaat om versieringen en de lay-out ontwerp, zul je ze niet vinden met deze software.

Makkelijk te gebruiken

Hulp en ondersteuning

Overzicht