foto scanning services – EZPhotoScan 2017

Als het gaat om het behoud van uw foto’s en herinneringen, wilt u ervoor zorgen dat ze de best mogelijke kwaliteit. EZPhotoScan is een foto scanning service die zich aan de uiteengezet door het Nationaal Archief bij de omgang met uw foto richtlijnen. Uw foto’s worden behandeld door gehandschoende professionals, georganiseerd door de container en een back-up op archivering behoud cd- of dvd-schijven.

Als u foto albums vol met foto’s die u wilt back-up op schijf, sturen ze naar EZPhotoScan is een goede manier om tijd en moeite besparen. Voordat u uw foto, het personeel van de onderneming documenteert de exacte positie van een ieder in het album en zorgt ervoor dat ze terug op hun oorspronkelijke plaats zijn gezet als u klaar bent. Hoewel deze professionele neem extra voorzichtig met uw foto, kan er schade optreden als de foto’s zijn zeer oud.

Dia’s en negatieven overdracht zijn een andere scanning dienst aangeboden door EZPhotoScan. Met behulp van hoge-kwaliteit imaging apparatuur, het bedrijf digitaliseert negatieven en dia’s, en past kleurcorrectie waar nodig. Gescande dia’s, samen met de digitale kopie├źn, terug naar u verzonden wanneer u klaar bent. Natuurlijk, je moet erop vertrouwen dat de scheepvaart koerier niet uw kostbare herinneringen niet verliest.

EZPhotoScan behandelt uw dierbare documenten ook. Alles met inbegrip van oude huwelijk familie licenties en favoriete kunstwerk van uw kind wordt behandeld door specialisten en gescand in hoge kwaliteit digitaal formaat volgens dezelfde richtlijnen als het fotografische scanproces. De scans worden vervolgens geplaatst op goud archiefmateriaal schijven die voor altijd mogelijk duren, waardoor u de zorg voor hen.

Gebonden document en scrapbook scannen is ook mogelijk met EZPhotoScan’s foto scanning service. Het bedrijf maakt gebruik van speciale scanners die de structurele integriteit van gebonden items te bewaren. Copyright beperkingen gelden, echter, dus verwacht niet in staat zijn om de nieuwste bestseller te scannen.

Als u liever proberen om uw eigen foto’s en documenten te scannen, EZPhotoScan verhuurt de apparatuur om dit te doen. Het systeem wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt om gewoon aansluiten en gaan, met inbegrip van de tools die u nodig hebt voor dia’s en foto scannen. Het bedrijf verhuurt deze apparatuur voor een forfaitaire vergoeding die een bepaald aantal dagen van het gebruik en de round-trip verschepen omvat.

Als alles wat je nodig hebt ingescand zijn foto’s en documenten, EZPhotoScan is een goede keuze. Echter, deze foto scanservice niet overweg met videocassette tapes. Als u niet wilt dat uw foto’s te verzenden, kunt u de apparatuur huren van het bedrijf om te scannen en over te brengen jezelf.