foto scanning services – FotoBridge 2017

Het maakt niet uit hoe u uw foto’s of home video cassettebandjes opslaan of hoe goed u zorg voor hen, ze uiteindelijk worden afgebroken en verslechteren. Het hebben van hen professioneel gescand in digitale bestanden is een goede manier om ervoor te zorgen dat je ze nooit verliezen. FotoBridge’s foto scanning diensten omvatten de mogelijkheid om uw foto’s te scannen in hoge kwaliteit formaten die mogelijk eeuwig duren.

FotoBridge produceert scans in 300 dots per inch (dpi) in tegenstelling tot andere soortgelijke foto scanning diensten die een hogere kwaliteit 600 dpi scans kunnen produceren zonder extra kosten. Als u uw digitale foto’s in 600 dpi kwaliteit wilt, moet je een premie te betalen. De plannen voorzien in slechts een bepaald aantal scans voor een vaste prijs, en ze zijn onder andere back-up naar archiefkwaliteit DVD-schijven.

Met FotoBridge’s scannen van diensten, kan uw huis videocassettebanden en 8mm films ook worden overgedragen aan digitale video. Je moet je cassettes verzenden naar het bedrijf, waar de films door middel van een machine te maken aan over te brengen naar DVD. Dit betekent dat je een koeriersdienst te gebruiken om het pakket. Terwijl de verzekering kan ervoor zorgen dat je bent gecompenseerd in het geval van een verlies, kun je niet worden gecompenseerd voor het verlies van die herinneringen als er iets gebeurt om de pakketten onderweg.

Uw oude fotografische dia’s en negatieven hoeven niet te worden verloren tijd niet. FotoBridge kan beschermen deze ook met zijn dia’s scannen diensten. De kosten voor deze is afhankelijk van het aantal voeten van negatieve beelden, zoals ze ontmanteld overgeplaatst. Tijdens dit proces wordt de film opgeruimd en versterkt. Het is ook gerepareerd indien nodig.

FotoBridge biedt ook om uw video’s op een harde schijf voor u in digitaal formaat te zetten, maar dit komt op een veel hogere kosten. Afhankelijk van de lengte van de video, kan de harde schijf variĆ«ren van 320 GB 1 TB grootte. U hebt een computer naar de harde schijf te gebruiken. Het resulterende bestand in AVI-formaat en kan worden bewerkt, zodat u alle wijzigingen die u nodig hebt om zodra je het weer te maken.

FotoBridge’s foto scannen diensten zijn een goede keuze die gratis retourzending omvat. Terwijl geprijsd aan de onderkant van de markt op een basisniveau, moet je extra betalen voor premium-functies. Dit bedrijf bieden standaard foto scannen, alsook het herstel en de omschakeling van andere media zoals VHS naar digitale bestanden.