kantoorbenodigdheden online – Shoplet

Shoplet is een online kantoor levering bedrijf met een uitstekende selectie van algemene benodigdheden, elektronica en meubels. Shoplet draagt ​​ook een breed scala aan het schoonmaken en toilet benodigdheden. Als een self-aangewezen “discount” leverancier, Shoplet biedt prijs pauzes voor bulk aankopen.

Overzicht

Shoplet online afdrukservice biedt aanpasbare labels, enveloppen en visitekaartjes en is vooral bedoeld als een business resource en niet een creatief project Creator tool voor particulieren.

Shoplet’s product catalogus omvat meer dan 30 grote naam merken van kantoorartikelen en elektronica, en van alle sites ondervraagde Shoplet plaatste de meeste nadruk op het merk vertegenwoordiging. Naast de traditionele-office-gerelateerde producten en apparatuur, onder het tabblad “Tools” kunt u een scala aan HVAC, elektrische en sanitaire uitrusting voor kantoren en andere commerciële voorzieningen te vinden. Deze productbeschrijvingen gebruiken technische termen en zijn ontworpen voor professioneel gebruik in plaats van de gemiddelde consument.

De aangepaste afdrukservice op Shoplet omvat aanpasbare mailing supplies (briefpapier, enveloppen, etiketten en kaarten) en visitekaartjes. Voor de meeste producten, heb je de optie van platte of verhoogde drukken. Deze fundamentele aangepaste afdruktaken kan een geweldige bron voor zakelijke klanten.

De Shoplet website heeft een geïntegreerde zoekfunctie / bladeren functie, dus als je begint te typen een product in de zoekbalk, een lijst van productcategorieën verschijnt in een drop-down menu, zodat u de categorie die het beste past bij uw zoekopdracht kunt selecteren.

Binnen de belangrijkste navigatiebalk, elke productcategorie heeft een drop-down menu met subcategorieën. Wanneer u klikt op een subcategorie, wordt u naar een andere pagina met verdere verdeeld sub-subcategorieën. Het is onmogelijk om hele categorieën van producten te bekijken, zonder te blijven de zoektocht naar de bodem tier verkleinen. Bijvoorbeeld, na het klikken op “Furniture” op de navigatiebalk en dan te kiezen voor “Stoelen” uit het drop-down menu, de shopper moet nog een type stoel te kiezen voor het bekijken van een product aanbiedingen.

De zoekbalk op Shoplet werkt erg goed, maar voordat het zoeken, zorg ervoor om een ​​categorie te selecteren. Wilt u de volledige site doorzoeken, selecteert u “Shoplet.com” in het drop-down menu naast het zoekveld. Als uw zoekactie had geen resultaat, controleer dan of u gezocht in de juiste categorie of in de categorie “Shoplet.com”. Inbegrepen in de bovenste navigatiebalk is een categorie “Winkel Groen” met links naar alle product subcategorieën bevat eco-vriendelijke of gerecycleerde producten. Dit was de enige site ondervraagden dat gerecycleerde stoelen gemaakt van 70-75% post-consumer gerecycled materiaal draagt.

Shoplet biedt slechts bulk kortingen. De site produceert geen huismerk producten of bieden de klant beloont programma. Er is geen e-mail coupon programma. Echter, tijdens het navigeren van de site, vindt u “aanbevolen producten” en andere scherp geprijsde opties in meerdere categorieën.

Shoplet biedt een uitstekend product selectie die verder reikt dan de traditionele kantoor waren in armaturen en accessoires voor elke kantooromgeving vanuit de kantine naar de toiletten. De Shoplet website is makkelijk te gebruiken en vol van de middelen, maar met zo veel informatie op elke pagina (niet te koop promo’s en andere felgekleurde dozen op de bovenkant en zijkanten te noemen) kan het moeilijk zijn om de exacte link die u nodig hebt. Shoplet beschikt niet over een klant beloont programma, maar richt zich op het aanbieden van kortingen op aankopen, waardoor het een goede keuze voor bedrijven en andere high volume klanten.