mobiele airconditioners – Sunpentown Portable Air Conditioner 2017 – Top Tens

Tijdens de zomer kunnen kleine kamers en de bovenste verdiepingen te houden in een aantal ernstige warmte. Als je een klein gebied in de behoefte van een cool-down, kunt u een low-power draagbare AC-eenheid te overwegen. De Sunpentown WA-8070E is een draagbare airconditioner die tot produceert tot 8.000 Btu, waardoor het geschikt is voor ruimtes tot 350 vierkante voet en is ideaal voor nog kleinere ruimtes. Houd in gedachten dat er minder Btu betekent niet dat zwakke luchtstroom of slechte koeling. Hoe lager de telling Btu, hoe beter geschikt voor de airconditioner voor kleine ruimtes. De 8070E produceert tot 185 kubieke voet per minuut van de luchtstroom door een kamer, waardoor het een goede pasvorm voor kamers rondom 350 square feet.

Overzicht

Portable airconditioners zoals dit model zijn niet alleen goed voor het koelen van kleine ruimtes, maar ook temperatuurverschillen tussen verschillende verdiepingen van uw huis in evenwicht te brengen. U kunt het kantoor of de slaapkamers op de bovenverdieping in de zomer te koelen. Dit model heeft koelen, ontvochtigen en ventilator modi in deze eenheid. Afhankelijk van waar je woont, kan de ontvochtiger een zegen zijn. Op standaard koelen, deze airconditioner onttrekt 1,9 pinten van water uit de lucht en in het apparaat. Het recycleert dan is het water voor de koeling van de spoelen. Dit in combinatie met de ventilator mode-functie maken dit een goede keuze voor kleine kantoren en studio’s, waar een slechte circulatie soms een probleem kan zijn.

De energie-efficiëntie toont in dit model. Het geschatte jaarlijkse kosten ongeveer $ 78 tot en met draaien. Het heeft een lagere energie-efficiëntie ratio (EER) dan andere modellen op onze line-up, maar een 8,9 is een solide rating voor een eenheid als deze. OER wordt bepaald door de uitgang of BTU per uur, door de elektrische ingang (watt). Industriestandaarden dicteren modellen consument moet een rating van ten minste 8. hebben om het groen te houden, dit model maakt gebruik van milieuvriendelijke koudemiddel R410A. Dit is een niet-ozonafbrekende stoffen zonder schadelijke chemicaliën, het maken van uw huis en klimaat veiliger.

De eenheid bedieningspaneel is goed georganiseerd en makkelijk te volgen. Er zijn indicatielampjes om u te laten weten in een oogopslag welke modus de airco unit wordt uitgevoerd in op elk gewenst moment als timer, slapen en uit-knop brandt. Naast de gemakkelijke control panel, kunt u de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om de instellingen aan te passen. Via de afstandsbediening of rechtstreeks op het toestel, kunt u de ventilator of AC cycli met de programmeerbare timer controle. Het heeft een gedateerde, retro look, maar het is goedkoper dan de meeste draagbare AC-eenheden.

De Sunpentown model is goed ontworpen. De buitenkant is gemaakt van stevig, brandwerende PVC kunststof behuizing dat het voorkomt barsten of oververhitting. Deze draagbare AC unit is voorzien van wasbare filters. U kunt de luchtfilters te verwijderen door het trekken van de tab filter in de achterkant van het toestel. Ondanks de standaard maat, dit model is niet zo draagbaar als het lijkt. De WA-8070E staat iets minder dan drie voet hoog en over een voet breed. Echter, het weegt 51 pond, waardoor de uitvoering ervan en de trap een beetje lastig maar uitvoerbaar.

Deze vrijstaande mobiele airconditioner wordt geleverd met een jaar compressor en het apparaat garantie. Dit is standaard voor het apparaat, maar onder het gemiddelde voor de compressor garantie. U kunt contact opnemen met de klantenservice via e-mail en telefoon als u vragen of opmerkingen hebben. Een online handleiding is ook beschikbaar voor download.

Dit 8000 Btu-AC-eenheid geschikt is om kleinere gebieden van maximaal 350 vierkante voet koelen. Het is nog steeds zwaar, maar het is lichter dan veel andere mobiele airconditioners. bescheiden jaarlijkse kosten van de Sunpentown maakt het een geweldige keuze voor iedereen kijken naar hun energieverbruik. Het heeft nuttige instellingen, als een waaier modus die u kunt inschakelen om de lucht te laten circuleren als je het niet nodig om het af te koelen en ontvochtigen functie. Dit is een leuke, betaalbare optie voor mensen met een beperkte ruimte om af te koelen.