mp3-spelers – Apple iPod Shuffle 2e generatie 1GB

Het lijkt erop dat de koning van de mini MP3-spelers is verre van het verliezen van zijn positie. Relatief de grootte van een kwart, de iPod Shuffle is nog steeds een van de beste ultracompacte spelers op de markt.

Een gewicht van ongeveer een half ounce van de iPod Shuffle is geweldig voor die gewoon op zoek naar een paar afspeellijsten op de weg doen net zoals de naam al doet vermoeden, shuffle. De Shuffle ondersteunt meerdere audio formaten waaronder MP3, beschermde en onbeschermde AAC (iTunes) en onbeveiligde WMA. Het heeft ook een kleine clip die het mogelijk maakt om de speler te plaatsen zowat overal. Dit kleine wonder met 1 GB geheugen slaat ongeveer 250 nummers en heeft een oplaadbare lithium-ion die zal duren ongeveer 12 uur.

Critici en gebruikers vinden de shuffle ideaal voor diegenen die graag naar muziek te luisteren tijdens het werk en de integratie met iTunes is naadloos. Echter, zijn buitengewone kleine formaat dwingt om extra functies, zoals een scherm of een FM-tuner ontbreekt.

De iPod Shuffle is niet ontworpen om een ​​werkpaard mediaspeler. Het is voor de casual gebruiker die wil een kleine selectie van songs te luisteren terwijl op de sportschool of het huis schoonmaken zonder de angst van te breken of te vallen. Eenvoud heeft een nieuwe naam, Shuffle.