OCR-software – Adobe Acrobat OCR-software 2017 – Top Tens

Acrobat DC is de nieuwste versie van Adobe’s krachtige PDF en OCR-software. Als u bekend bent met grafisch ontwerp, animatie, webdesign of desktop publishing bent, weet je dat Adobe is een van de grootste aanbieders van toepassingen in deze arena’s. Adobe biedt verschillende versies van Acrobat DC, afhankelijk van of u de Standard of Pro-versie nodig hebt of als je wilt betalen met een maandelijks abonnement of aankoop van een permanente versie. Een eeuwigdurende versie is er een die een enkele gebruiker kan installeren op zijn of haar machine en gebruik net als andere stand-alone software. We beoordeeld Acrobat Pro DC voor onze productvergelijkingen. Voor zijn super eenvoudige en intuïtieve interface, top-notch OCR-conversie en de mogelijkheid om nauwkeurig te exporteren naar MS Office-documenten, kozen we Acrobat Standard DC als onze Top Tien beoordelingen over Silver Award winnaar.

prestatie

In ons lab tests, Acrobat DC was gemakkelijk te downloaden en te installeren. De installatie was niet zo snel als sommige van de single-function OCR-toepassingen, maar het was niet bijzonder traag ook niet. Eenmaal geïnstalleerd, grote intuïtieve pictogrammen maakte het uitzonderlijk gemakkelijk te vinden en gebruik maken van de functies die we nodig hadden. In onze eerste test, Acrobat gelijkstroom omgezet pagina’s tekst naar bewerkbare PDF’s, en deed het perfect, het houden van tafels, lettertypen en lay-outs precies gerepliceerd, terwijl het maken van de tekst doorzoekbaar. Hij produceerde ook uitzonderlijke resultaten met full-colour flyers die veel lettertypen, afbeeldingen en tabellen. Het moeizaam wat ons mobiele telefoon foto van dezelfde flyer, hoewel niet zoveel als andere toepassingen we getest. En toen we beelden met hoog contrast mobiel apparaat en verbeterde en de-scheef ze eerst, Acrobat Pro DC was met name nauwkeuriger.

De Acrobat Pro DC OCR-software bevat een aantal krachtige functies buiten de reikwijdte van ons beperkt nazicht zoals het keer ingeschakeld of met de mogelijkheid om in te vullen, te ondertekenen en formulieren versturen vanaf uw computer of mobiele apparaat. Van de functies die we deden beoordeling, Acrobat Pro DC presteerde goed in alle van hen. Deze software is niet uw scanner lopen als een van de toepassingen in onze line-up te doen, maar het heeft wel de mogelijkheid om OCR documenten omzetten in doorzoekbare PDF-bestanden, het behoud van de lay-out van de oorspronkelijke bestand maakt niet uit of de documenten zijn gescand, gegenereerd door andere toepassingen of geüpload vanaf een mobiel apparaat. De OCR-software is ook in staat om te werken met documenten met meerdere pagina.

Enkele van de meest significante verbeteringen zoals u verplaatsen van Acrobat XI naar Acrobat DC zijn in de integratie en export gebied. DC staat voor Document Cloud. De cloud-opslag en integratie van wijzigingen in deze nieuwe versie zijn heel belangrijk voor bedrijven. In plaats van het verzenden van een daadwerkelijke PDF aan een klant of werknemer buiten uw firewall, kunt u de PDF toevoegen uit de cloud en stuur het als een downloadbare koppeling, in plaats van de eigenlijke document ─ volledig verwijderen van de grootte beperkingen. Exporteren naar MS Office-toepassingen is ook een veel betere ervaring dan het was in de vorige versies, waarbij tekst en afbeeldingen vaak werden misplaatst en zachte returns werden gevonden aan het eind van elke regel. Nu, de export van PDF naar Word, Excel en PowerPoint verblijf ver waarder aan het origineel, waardoor het gebruik van deze software voor het exporteren van echt praktisch. U kunt nu ook gebruik maken van Acrobat Pro DC om applicaties zoals AutoCAD te exporteren, maar nog steeds niet voor een van de eBook-formaten.

Alle Adobe-software biedt gebruiksvriendelijke handleidingen, tutorials, FAQ’s, een gebruikersforum en video’s op Adobe TV. Een groot aantal ondersteunende materialen vergezeld van de release van Acrobat DC. Er zijn vele manieren om contact op met een klantenservice of de technische ondersteuning, hetzij via e-mail of telefoon.

Adobe Acrobat is de marktleider in OCR en PDF-software voor het maken al vele jaren. Uiteindelijk, nieuwe technologieën die de originele versies een beetje gedateerd en achter. Acrobat DC lost elk van deze problemen. Het maakt gebruik van moderne technologieën, sterk verbeterde export mogelijkheden en veel gemakkelijker te gebruiken functionaliteit. Volledige toepassing prijzen zijn duurder dan anderen op onze line-up, maar een upgrade van de prijzen zijn zeer concurrerend. Met zijn intuïtieve pictogrammen, aanzienlijk verbeterd export functies en concurrerende cloud functionaliteit, Acrobat Pro DC is een OCR-software die nu zijn plaats verdient als een van de beste producten in onze OCR-software beoordeling.

Kenmerken

integratie

Help en ondersteuning

Overzicht