online bioscoopkaartje – Cinemark

Cinemark is een van de grootste theater ketens in het land en een van de weinige die onafhankelijk van elkaar hun tickets te verkopen via het web. Hiervoor geven we ze als een van de top tien online film ticket diensten. Er zijn een aantal voordelen van het kopen rechtstreeks van het theater, cadeaubonnen en groepstarieven, om er maar een paar te noemen.

feature Set

Het grootste nadeel van het kopen van tickets rechtstreeks van Cinemark is dat ze alleen een lijst van Cinemark theaters en filmtijden, en je kunt alleen kopen Cinemark tickets. Dus, als er niet een Cinemark theater in uw buurt, dan moet je de aankoop van uw tickets via een andere site.

website Cinemark’s biedt een groot aantal handige functies om u te helpen een film te selecteren en vinden van een theater in uw buurt. Sommige van deze functies zijn onder meer samenvattingen, trailers en films inhoud informatie. Cinemark bevat zelfs theater statistieken op hun site, zodat u het theater dat uw behoeften herbergt kan kiezen. Vermijd de lange film lijnen met een printbare tickets, kiosk tickets en tickets zullen noemen.

Het zou leuk zijn om een ​​aantal objectieve informatie over de films als consument of criticus reviews te hebben, maar we zouden niet verwachten dat uit deze website.

Deze website geeft alleen Cinemark theaters en filmtijden, en je kunt alleen kopen Cinemark tickets.

Om tickets online bestellen Cinemark zal een $ 0,75 toeslag op elk ticket toe te passen. U kunt ook telefonisch bestellen cadeaubonnen en informeren over groepstarieven op hun website.

Theaters / Locaties

Deze site is een makkie om te navigeren en kunt u de film zoeken op titel, tijd, datum en locatie. Cinemark is een van de weinige theaters in-house online ticketverkoop bieden, zodat u niet hoeft te gaan door middel van een derde partij.

De inkoop vormen zijn duidelijk en de service accepteert alle gangbare creditcards.

Cinemark biedt voldoende klantenservice via een pagina met veelgestelde vragen voor een snelle verwijzing. Of, als u contact wilt opnemen met de klantenservice kunt u dat doen via een online formulier, een telefoonnummer of een postadres.

Als je een toegewijde Cinemark-klant bent, dit is de online film ticket service voor u. Hoewel andere sites Cinemark tickets te verkopen, zal deze website bespaart u de moeite van het zoeken via andere theaters. Als u een dienst die een groot scala aan functies en theaters biedt wilt, klik dan op Fandango.

Prijs

Makkelijk te gebruiken

Klantenservice

Overzicht