online brand management services – Vijf Blokken 2017

De vijf blokken aanpak van branding beheer legt veel nadruk op de reputatie van de reparatie, maar biedt nog steeds andere vormen van deskundigheid als goed. Dit agentschap in wezen kwam met de ontwikkeling van een nieuwe technologie voor het tegengaan van online reputatie aanvallen. Dat de eerste technologie en de lijst van diensten als aanvulling op het hebt sterk uitgebreid, nu het verstrekken van SEO en reputatie management mogelijkheden voor klanten die kunnen voortbewegen en hun merken te beschermen.

Overzicht

De basis van het platform wordt gebruikt door Five Blocks is iets wat ze noemen een leren motor, die werkt naast hun analytics-systeem. Deze tools werken samen om veel van de meest voorkomende problemen van de reputatie van het management aan te pakken. Ze kunnen analyseren zoekresultaten voor je bedrijfsnaam en te bepalen wat de beste manier om de bekendheid van negatieve inhoud te verlagen, of het nu een blog post, een nieuwsbericht of iets anders, en het vergroten van het gezag van positieve inhoud.

Een deel van die betrokken zijn bij de vaststelling van een beschadigde reputatie is het creëren van of het bevorderen van positieve informatie over uw bedrijf online strategie. Vijf blokken heeft verschillende instrumenten voor. Ze kunnen een blog te maken en u te helpen het te vullen met trefwoord geoptimaliseerde inhoud. Ze kunnen ook helpen bij het werven positieve beoordelingen van uw huidige en voormalige klanten. Een team van vier in-house schrijvers kunnen persberichten genereren als goed, zelfs de soort die moeten worden verspreid in een haast. Dat zijn allemaal dingen die positief of neutraal inhoud meer onroerend goed kan geven in de resultaten van zoekmachines, waardoor negatieve opmerkingen lager.

Multimedia-inhoud – vooral foto’s en video’s – ook kan helpen bij het invullen zoekresultaten met de aard van de informatie die uw merk kunnen profiteren. Vijf blokken kunnen indirect helpen met multimedia content creatie. Ze hebben geen podcasts te maken voor hun klanten, noch hebben ze filmen video’s, maar ze samen kunnen flansen bestaande video en afbeeldingen van uw product om een ​​video te maken.

Dit is niet een van de bureaus die veel van de offline public relations-mogelijkheden bieden. Bijvoorbeeld, ze hebben niet een personeelslid dat zal fungeren als een woordvoerder van jou. Ook zullen ze niet logo te ontwerpen voor u, maar ze hebben connecties met freelancers die dat aankan. En ze kunnen een website rond wat logo dat u kiest bouwen.

We houden allemaal van de rapportage mogelijkheden met vijf blokken. Ze bieden grafische rapporten op regelmatige basis over van uw bedrijf online reputatie. Ze maakten zelfs een iPhone app die Google, Yahoo en Bing zoekresultaten tracks, zodat je altijd weet waar je staat.

De technologie die elke actie vijf blokken neemt ten behoeve van u rijdt is zeer geavanceerd en biedt nuttige informatie over hoe u status van uw bedrijf online te verbeteren. Vijf Blocks kan zelfs helpen als je heel wat in je zoekresultaten die potentiële klanten naar de concurrentie zou zwaaien.