online delen van bestanden diensten – hightail 2017

Voorheen bekend als YouSendIt, hightail is een online delen van bestanden dienst opgebouwd rond een uitzonderlijk platform voor het delen van grote bestanden en samenwerken online. digitale werkruimtes hightail’s bieden de beste omgeving voor online samenwerking, en de derde-party app-integratie maakt het een veelzijdig file sharing service. Om het delen van bestanden en online samenwerking gemakkelijk te maken, kunt u bestanden slepen en neerzetten in uw werkruimte en deel zoveel bestanden als je nodig hebt, want er is geen limiet aan de opslag of bandbreedte. Om deze redenen, hightail verdient Beoordelingen over de Top Tien Gold Award voor de beste online delen van bestanden service.

Share & Access Kenmerken

beste eigenschap hightail is de onbeperkte opslag en bandbreedte. Als uw organisatie elk bedrijf online doet, u delen en bestanden te ontvangen vaak met collega’s en klanten. Met onbeperkte opslag, kunt u zoveel bestanden uploaden als je nodig hebt om zonder extra kosten. Bovendien, onbeperkte bandbreedte betekent dat u bestanden zo veel als je nodig hebt te delen, wat betekent dat je niet hoeft over te benadrukken of u voldoende bandbreedte hebben verlaten een belangrijk bestand naar een klant.

Een ander kenmerk dat maakt hightail één van de beste online delen van bestanden diensten is de intuïtieve digitale werkruimte, die gewoon wordt genoemd Spaces. Binnen Spaces, kunt u projecten te maken en te werken met klanten of collega’s die woont duizenden mijlen verderop. Je nodigt gewoon gasten aan uw Space en het wordt een plek om samen te werken. U kunt berichten en reacties achter te laten in de ruimte voor een vlotte communicatie tussen iedereen over wat werd bewerkt en waarom. U kunt zelfs gesproken wordt over de exacte plek binnen het bestand dat je reactie komt voort uit door te wijzen op dat gebied, het verstrekken van context voor uw reactie. Bijvoorbeeld, als je een foto in Spaces aan het bewerken bent, kunt u het gebied van de foto die u hebt bewerkt zodat de andere gebruikers weten precies waar te kijken markeren.

Als u wilt grote bestanden met mensen die geen hightail account hebben gedeeld, je kunt delen koppelingen te maken of gebruik maken van de Microsoft Outlook-plugin, waarmee je grote bestanden aan uw Outlook e-mail. Het creëren van een aandeel link is de eenvoudigste manier om zeer grote bestanden te delen, want het creëert een URL, waardoor de ontvanger om het bestand met behulp van een web browser te downloaden. Zonder de Microsoft Outlook-plugin, zou je alleen in staat zijn om bestanden 20MB en kleinere hechten in een e-mail.

Een ander kenmerk dat maakt hightail een van de gemakkelijkste file sharing websites is de mogelijkheid om documenten elektronisch te ondertekenen. Met de e-handtekening functie kunt u contracten, huurovereenkomsten en andere noodzakelijke documenten naar uw ontvangers. Het staat u om te lezen, te ondertekenen en het document te verzenden op een scherm. Zonder de e-handtekening functie, zou u het document uit te printen, ondertekenen, scannen het terug in uw computer, als bijlage aan een e-mail en stuur het, of gebruik maken van post.

Hightail heeft apps voor iOS, Android en Windows Phone, waardoor u toegang tot bewerken en alle bestanden uploaden naar uw account te delen. U kunt ook uw account met third-party apps te integreren voor een grotere veelzijdigheid. Zo kunt u hightail integreren met een app voor Salesforce, waardoor het makkelijker om grote bestanden met andere verkoop medewerkers te delen.

veiligheid

Voor een veilige delen van bestanden, hightail maakt gebruik van end-to-end encryptie. Wanneer een bestand is in transit, hightail beschermt het met 128-bit SSL-encryptie. Wanneer het bestand niet actief is op de servers, het is beveiligd met AES 256-bit encryptie. Door het gebruik van end-to-end encryptie, kan een hacker de inhoud van uw bestanden op enig moment tijdens online levenscyclus van het bestand niet bekijken. Daarnaast hightail steunt de servers met firewalls en virusscanners, bescherming tegen interne en externe bedreigingen.

Een andere veiligheid functie is de mogelijkheid om een ​​wachtwoord beveiligen de bestanden die u delen. Met deze optie kunt u een wachtwoord om links te delen toe te wijzen, waarbij de ontvanger om het wachtwoord in te voeren om het bestand te downloaden. Aangezien de ontvanger nooit vergeten uit hightail krijgt, moet u het wachtwoord te communiceren naar de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat alleen de ontvanger in staat om een ​​bestand van een URL-koppeling.

Eén van de belangrijkste beveiligingskenmerken is het wissen op afstand optie. Hierdoor kunt u bestanden te verwijderen vanaf elke computer aangesloten op uw account. Remote Wipe is belangrijk voor twee situaties – voormalige werknemers en gestolen computers. Indien een werknemer uw bedrijf verlaat, de remote wipe kunt u alle het bedrijf bestanden van de computer van de ex-werknemer te verwijderen. Ook als iemand steelt je gesynchroniseerde laptop of mobiele telefoon, kunt u veeg alle bestanden van het apparaat van uw online portaal. Dit is essentieel voor de bescherming van gevoelige financiële gegevens en bedrijfseigen informatie.

Hightail kunt u volledig dossier bijhouden houden met een uitgebreid audit log en controle functies. Deze-bestand bijhouden functies kunt u een oogje houden op die heeft bekeken, bewerkt, gedownload en gedeeld uw bestanden te bewaren. Dit geldt ook voor ontvangst van de bevestiging voor de gedownloade of per e-mail bestanden, waarvoor identiteitscontrole, en het instellen van het bestand expiraties zodat de ontvangers slechts een bestand kan downloaden voor een beperkte tijd.

Zodra je de mensen uit te nodigen voor de gedeelde mappen en digitale werkruimten, heb je de mogelijkheid om machtigingen in te stellen. Deze mapmachtigingen kunt u rollen aan gebruikers binnen een groep project toe te wijzen, het aanpassen van wie kan bekijken, wie kan bewerken en die bestanden in de map kunnen delen. Mapmachtigingen zijn nodig bij het samenwerkingsproject is voorzien van veel mensen met verschillende rollen binnen een project. Bijvoorbeeld, zou u uw kwaliteitscontrole manager uit te nodigen voor een map groep gewoon om wijzigingen goed te keuren. Je wil alleen deze persoon om wijzigingen goed te keuren, zodat u de kwaliteitscontrole manager toe te wijzen met het oog-enige rol binnen de groep.

In het geval u nog vragen of opmerkingen heeft, hightail heeft uitgebreide customer support die veelgestelde vragen, trainingsvideo’s, tutorials en een gebruikersforum voor het delen van ideeën en problemen omvat. Dit zijn uitstekende middelen voor het leren hoe je gebruik maken van alle van de hightail beschikt effectief.

File Tracking Controls

Voor onmiddellijke hulp, hightail heeft live chat en telefonische ondersteuning. Echter, de keerzijde van de customer support is het ontbreken van 24/7 beschikbaarheid. In plaats daarvan wordt de standaard ondersteuning beperkt tot de kantooruren. Als u een probleem met uw account in de avond en u onmiddellijk hulp nodig hebt, omdat een klant een bestand nodig heeft, dan moet je om te upgraden naar de Platinum of Gold support plannen, die 24/7 support en een aangewezen customer support manager bevatten.

Hightail is de beste file sharing service die we beoordeeld want het combineert een intuïtieve interface met onbeperkte uitwisseling, de opslag en de bestandsgrootte. De Spaces gebied van uw rekening is de beste oplossing voor online samenwerking met collega’s en klanten. Bovendien, de veiligheid en het bijhouden van functies zorgen ervoor dat u de volledige controle over uw bestanden.

Help en ondersteuning

Overzicht