online dieet services – Het Sonoma dieet 2017

Het Sonoma dieet is een eenvoudige online dieet dienst die onderschrijft gezonde, plezierige eten. Het plan voorziet in een selectie van voedzame maaltijden die doet denken aan de rijke smaken van de kust van Californië. Hoewel het mogelijk is om je weg te eten om een ​​slankere taille op de Sonoma dieet, de nadruk op gezond leven in plaats van drastische gewichtsverlies.

Overzicht

In tegenstelling tot andere dieet plannen, betekent dit programma van het gewichtsverlies je niet beroven van een specifieke voedingsstoffen of calorieën. Integendeel, de eerste fase van de voeding beoogt verwerkte suikers en geraffineerde meel vervangen door gezondere maar even bevredigend alternatieven. Het is tijdens deze eerste fase die u waarschijnlijk het meest significante mate van gewichtsverlies te zien.

Het plan richt zich ook op controle over de porties in plaats van het tellen van calorieën, die gemakkelijker toe te passen en minder vervelend kan zijn voor veel lijners. Om u te helpen dit gezond eten plan op te nemen in je eigen leven, de Sonoma dieet website biedt een maaltijd planner, recept database gewicht tracker en voedingsdagboek. Als je op een budget, moet u zich ervan bewust dat dit plan leunt in de richting van duur eten keuzes.

In vergelijking met de beste online gewichtsverlies programma’s, de Sonoma dieet lijkt meer op een dieet kader dan een uitgebreid dieet plan. Het plan geeft richting over wat te eten voor een gezonder dieet, maar niet veel verder dan dat. Afgezien van een paar oefening tips, dit is niet de beste dieet voor het verbeteren van uw lichamelijke conditie. U moet fysieke activiteit uit te voeren op uw eigen. Een ander potentieel probleem met dit dieet is dat het vergt veel van koken en eten prep, dus het is niet ideaal voor de tijd vastgebonden lijners.

Hoewel het is veel schaarser dan veel concurrerende online dieet plannen, een uitstekende functie kunt u profiteren van een Sonoma dieet lid is toegang tot een voedingsdeskundige. Er is een speciale message board op de website van het plan specifiek voor het posten van vragen die je hebt voor de voedingsdeskundige. Dit is een belangrijke bron die u kunnen helpen succesvol dieet principes van het plan op te nemen in uw dagelijkse routine, en het is er een die veel andere diensten niet aanbieden.

Een grote zorg met de website, maar het is algemeen gebrek aan ondersteuning en onderhoud. Signing up was moeilijk, en de inschrijving pagina had vastgesteld voor op het moment van dit schrijven al meer dan een maand. In te schrijven in het programma, die we nodig hadden om de klantenservice bellen en handmatig bieden onze informatie. Andere plannen hebben veel eenvoudiger en handiger aanmelden processen.

Het Sonoma dieet gaat over evenwicht en gezonde eetgewoonten. Het maakt niet benadrukken oefening, en na haar dieetvoorschriften vergt nogal wat tijd voor de maaltijd planning. Het programma is nuttig voor gezonde voeding en gewichtsonderhoud, maar niet noodzakelijkerwijs voor het verliezen van een aanzienlijke hoeveelheid gewicht.