online facturatie – de factuur Machine

De Invoice Machine online billing systeem biedt een uiterst gestroomlijnde product dat kan factureren, rekening terugkerende en projecten te beheren en items. Echter, het biedt weinig aanpassingsmogelijkheden.

Overzicht

De Invoice Machine biedt een eenvoudige creatie factuur tool die kan omgaan met kortingen, twee belastingtarieven per factuur en andere valuta codes en symbolen. Het kan artikelinformatie, maar alleen de beschrijving, hoeveelheid, het type product en de plaats op te slaan. Ook het project module alleen slaat een beschrijving, uur, snelheid en status. Deze online factuur dienst kan geen schattingen te maken.

Deze online factuur en facturatie systeem kan facturen, PDF facturen te sturen, dank u e-mails en herinnering e-mails via de service. Bovendien kunnen alle versies worden geïntegreerd met Basecamp project management services.

Deze online facturering en factuur dienst kan omgaan met terugkerende online facturering en kan sturen herinnering e-mails voor achterstallige facturen. Het kan ook accepteren gedeeltelijke betalingen en kunnen ontvangsten of een elektronische factuur rechtstreeks versturen via e-mail clients. Het kan echter niet gemakkelijk toe te passen één betaling aan meerdere facturen en het heeft geen credits verwerken of beheerder deposito’s.

De Invoice Machine online billing service biedt wel een client module die elementaire klantinformatie kunt opslaan, zoals naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, twee adressen, land en BTW-nummer. Het kan niet twee adressen die niet in dezelfde stad, meerdere adresboeken, valutatype, kredietvoorwaarden, telefoonnummers, speciale nota’s of beelden op te slaan. Op het minimum, zouden we graag zien dat deze online facturatie instrument toe te voegen de mogelijkheid om telefoonnummers, meerdere e-mailadressen en twee postadressen op te slaan in verschillende steden.

We hebben een harde tijd om dit online facturatie product. Het is gestroomlijnd en esthetisch ‘mooi’, zoals ze hun eigen product online te beschrijven, maar de factuur Machine biedt enkele aanpassingsopties, slaat slechts beperkte informatie en dat ze niet reageren op vragen per e-mail. Wij raden u kijken naar een van onze hoger gerangschikt producten die veel meer voor een vergelijkbare prijs kan aanbieden.