online handelen in aandelen voor beginners – OptionsHouse 2017

OptionsHouse is een toonaangevende discount broker gemaakt met het doel om de beurs toegankelijk zijn voor niet-professionele beleggers. Met een eenvoudig te gebruiken trading platform, veel training middelen en de lage handelsvolumes kosten, OptionsHouse is één van de beste online handelen in aandelen diensten voor beginners en ontvangt our Top Tien Gold Award.

Onderwijs & Resources

Als iemand die net beginnen als een beginner bent, kunt u een steile leercurve met zowel de aandelenmarkt en de trading platforms. De beste online brokers voor beginners onder andere gebruiker training tools en educatieve middelen over de beurs. Onze reviewers geëvalueerd elke brokerage over de kwaliteit van deze instrumenten en middelen. OptionsHouse biedt enkele van de beste opleiding van gebruikers van de diensten die wij beoordeeld.

Een eerste gebruiker van OptionsHouse kan tutorials en training video’s te vinden. De training wordt afgebroken in beginners en gevorderden gebieden, dus als je enige ervaring met trading platforms, kunt u vooruit overslaan. De training tools betrekking hebben op alle aspecten van het platform in plaats van alleen aandacht voor bepaalde functies. De kennisbank bevat visuele voorbeelden die afbraak belangrijke gebieden, zoals opties ketens en positie management, toont u hoe u het beste te maximaliseren elk gereedschap.

Leren over de voorraden als een beginner kan moeilijk zijn, dus OptionsHouse bevat een aantal middelen om je te leren over de markt. Onze reviewers vond dat het niet cursussen over beleggen bood, maar OptionsHouse biedt wel webinars en blogs die up-to-date en toegankelijk worden gehouden door middel van een archief.

Een tool die OptionsHouse één van de beste online brokers voor beginners maakt, is de virtuele rekening die je krijgt als u zich aanmeldt. Een virtuele account kunt u aan het testen van het platform en de praktijk trading strategieën zonder dat geld op de lijn.

De OptionsHouse trading platform is prachtig ontworpen, volledig klantgericht en rijk met handige functies. Om een ​​handel te maken, kunt u opzoeken van een offerte en klik dan op Vraag of bied om te kopen of te verkopen, of u kunt een bestelling ticket te openen of toegang krijgen tot een trade menu uit een aantal van het scherm plaatsen. De opties trading platform heeft slechts vier primaire schermen, zodat u kunt navigeren via tabs aan de bovenkant voor rekening activiteit informatie, opties, aandelen en gereedschappen. Elke weergave kan het scherm domineren, of u kunt het uitzicht te minimaliseren en dan bellen ze op wanneer je nodig hebt van een snelle lancering gebied. Aan de rechterkant van de cockpit zijn subcategorieën nieuws, grafieken, bedrijfsinformatie, een watchlist en een hot list te bieden.

Platform en Tools

Als een browser-based platform, heb je niet nodig om het te installeren en er is geen setup-tijd. U kunt uw OptionsHouse rekening snel te financieren met behulp van uw banknummer. U kunt uw fiscale informatie direct importeren in TurboTax.

Andere nuttige hulpmiddelen zijn een risico viewer die de posities die u houden analyses en ramingen van het daaraan verbonden risico. Er is een call spread Investigator. Een call spread is een soort optie positie waar je koopt en short verkopen een oproep aan dezelfde beurs en beide gesprekken hebben verschillende uitoefenprijzen en vervaldata. De Call Spread Investigator identificeert de call spreads met de beste theoretische rendement. Een kans calculator voorspelt de waarschijnlijkheid van een bepaalde voorraad aan een prijs doel te bereiken. Een winst- en verliesrekening calculator laat je analyseren optie strategieën voor het theoretische scenario’s.

Als u vaak uit de buurt van uw computer bent en wensen voor de handel vanaf mobiele apparaten, kunt u dit doen met de mobiele-geoptimaliseerde website, of u kunt apps downloaden op je iPhone, iPad, Android-apparaten of Kindle Fire. Vanaf uw mobiele apparaat kunt u aandelen, opties en spreads handel; view streaming data en citaten; en bijhouden van uw transacties en posities.

kosten en tarieven OptionsHouse maken het opvallen tussen haar concurrenten. Er is geen minimum saldo om een ​​rekening te openen, en er zijn geen rekening vergoedingen voor onderhoud. Wees ervan bewust dat sommige soorten accounts moet u een minimum saldo zoals een $ 2.000 balans voor margin accounts aan margin behandeling te handhaven houden. Zonder dat minimum, worden ze behandeld als cash accounts. Voor contant geld accounts, OptionsHouse raadt u een $ 1.000 minimum evenwicht te houden, maar dit is niet vereist.

Stock trades zijn een platte $ 4,95 per handel, beduidend lager dan het gemiddelde van $ 7 handel tussen de andere diensten op onze online brokerage vergelijking. Opties hebben een basisvergoeding van $ 4,95 plus een extra bedrag van $ 0,50 per contract fee. Dit komt neer op $ 9,95 voor 10 optiecontracten, dat is veel goedkoper dan met vele andere diensten – veel last meer dan $ 15 en een aantal in de buurt van $ 20. Als u hulp met een vak nodig hebt, is er een vergoeding van $ 25, die de $ 4,95 provisie vervangt.

De marge voor de marge balans niveaus – geld dat de makelaar leent u, zodat u uw bereik kunt uitbreiden – begint op 6,5 procent rente tot $ 25.000. De rentevoeten dalen hoe groter de balans die u lenen, gedaald tot 2 procent voor het lenen van meer dan $ 1.000.000.

Vergoedingen & Commissies

OptionsHouse is een online handelen in aandelen broker die scherp geprijsde trades, handige analytische instrumenten en onderzoek, en een goed ontworpen software-platform levert. De vergoedingen en de provisiestructuur zijn eenvoudig, en deze online trading broker biedt een aantal verschillende beleggingsinstrumenten. De OptionsHouse cultuur ondersteunt voortdurende verbeteringen in producten, trading tools en klantenservice, waardoor het een van de beste online brokerage bedrijven.

Overzicht