online IT-opleiding diensten – QuickCert 2017

QuickCert biedt online IT-opleidingen voor professionals die hun vaardigheden die relevant zijn voor hun carrière ingesteld op te houden. Organisaties kunnen ook werken met QuickCert om op maat gemaakte zakelijke trainingsprogramma’s te ontwerpen voor medewerkers. Alle cursussen zijn beschikbaar op aanvraag en online op de drukke schema’s van werkende professionals en werkzoekenden.

QuickCert verdeelt haar studenten in twee afzonderlijke categorieën: personen nieuw in de wereld van de IT en ervaren professionals. Het biedt interactieve carrière routekaarten voor de nieuwe student die is niet helemaal zeker waar te beginnen. Aspirant IT-professionals kunnen certificering paden in veel verschillende gebieden, waaronder app ontwikkeling, cloud computing, systeembeheer en ontwikkeling, veiligheid, en netwerkbeheer te volgen. Bijvoorbeeld, de Windows app ontwikkeling wegenkaart begint met drie gangen in coderen en programmeren in C #. Een functieomschrijving is inbegrepen bij elke carrièrepad, zodat de nieuwkomer zal weten wat te verwachten.

Ervaren professionals kunnen hun vaardigheden aan te scherpen voor een aantal merken en technologieën, waaronder VMWare, CompTIA, Cisco, Oracle, Citrix en nog veel meer. Prijsstelling is uiterst eenvoudig. Elke individuele cursus kost hetzelfde, maar een aantal natuurlijk bundels bevatten gerelateerde kortingen. De toegang tot de volledige bibliotheek voor de individuele cursussen is een eenmalige last. Dit bedrag is inclusief toegang tot 12 maanden om alle QuickCert IT lessen online.

QuickCert Pro Packs bieden meer mogelijkheden en een beetje meer interactiviteit. Upgraden naar Pro Pack is inclusief toegang tot de virtuele lab. Het lab simuleert een live-omgeving waar u kunt inloggen en beginnen aan de nieuwe vaardigheden die je hebt geleerd in uw cursussen toe te passen. Een Pro Pack aankoop omvat ook toegang tot de online bibliotheek met meer dan 250 boeken en titels op IT, how-to gidsen en nog veel meer. De bibliotheek omvat andere teksten toegewezen voor cursussen. Prijzen voor Pro Packs is bijna het dubbele van de prijs van een enkele cursus, en u kunt maandelijks of jaarlijks te betalen.

Cursussen zijn toegankelijk vanaf elke internet-apparaat, en QuickCert biedt toegang tot meer dan 100 online IT-opleiding video’s. Er is een drie-tiered examen prep systeem: de praktijk examens, single-objectieve testen (die specifieke modules test) en certificatie testen simulatie. Dit is bedoeld om studenten te helpen passeren strenge certificatie-examens de eerste keer.

QuickCert biedt flexibiliteit met de prijs, en alle klassen en video’s zijn beschikbaar op aanvraag. Pro Packs geven diepere toegang tot een online bibliotheek en gesimuleerde lab omgevingen.