online kaartjes voor het theater – Coast to Coast Tickets

Coast to Coast Tickets heeft een goede selectie van kaartjes voor het theater, samen met andere kaartjes voor evenementen. De gemiddelde prijzen van verkocht via Coast to Coast tickets zijn een beetje hoger dan elders en het gemak vergoeding is vrij hoog. Coast to Coast Tickets is een fatsoenlijke bron site om te controleren of u de tijd om prijzen te vergelijken op verschillende theaterkaartjes sites hebben, maar het mist een aantal extra functies en functionaliteit die andere sites veel beter. Omvatten Coast to Coast in uw theater tickets zoeken als je tijd hebt, maar we raden je kijkt naar andere ticketing opties eerst.

Overzicht

Coast to Coast Tickets heeft een vrij goede selectie van tickets voor theatervoorstellingen, zelfs de populaire uitverkochte shows. Aangezien de kaartjes voor het theater komen uit derde-partij ticket makelaars en andere verkopers, de prijzen variƫren van de marktwaarde. In het algemeen, vonden we dat de kaartjes voor het theater prijzen waren iets minder duur dan tickets voor andere evenementen, maar geƫgaliseerd na servicekosten.

De service fee voor het kopen van kaartjes voor het theater door middel van Coast to Coast Tickets is beduidend hoog relatief, gemiddeld op ongeveer 18 procent. Verschepen tarieven beginnen bij $ 15 en worden vervuld door FedEx. Gebruikers kunnen ook de verkoop van de kaartjes voor het theater ze niet kunnen gebruiken op de Coast to Coast Tickets site, die vergoeding van 10 procent van de ticketprijs een makelaar rekent. Dat is een leuke functie als je erachter kunt u geen gebruik maken van kaartjes voor het theater eerder gekochte.

Coast to Coast Tickets ontbreekt een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om uw eigen theater tickets printen. Cadeaubonnen voor Coast to Coast Tickets zijn niet meer leverbaar. Coast to Coast beschikt niet over wil-call pick-up, die kan van pas komen als je in een haast.

Coast to Coast Tickets is voorzien van de meest populaire theater evenementen in het kader van het theater categorie. En terwijl ze bieden allerlei shows, waaronder familie shows, ballet, musicals en award toont de actuele aanbod in elke categorie zijn enigszins beperkt.

Navigeren naar de theater sectie van Coast to Coast Tickets is eenvoudig, en de kassa proces is vergelijkbaar met andere diensten. De zoekfunctie heeft kunnen gebruikers een bepaalde stad aan te wijzen en vervolgens op zoek naar evenementen in de buurt.

Plaatsingsgrafieken zijn een beetje klein, maar kan worden geopend in een nieuw venster voor een beter zicht. Helaas zijn ze niet interactief, en ze hebben een vervelende watermerk .; Coast to Coast heeft een beveiligde webpagina, ondersteund door McAfee en VeriSign-technologie. Ze zijn ook een erkend bevredigende bedrijf met de meest vooraanstaande klantenservice ratings entiteit. De 100 procent Coast to Coast viagogo zorgt ervoor dat u uw kaartjes voor het theater te krijgen op tijd en dat ze legitiem zijn.

Coast to online help Coast is vrij goed en bevat een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. U kunt live hulp via de telefoon te krijgen of stuur een e-mail verzoek.

Coast to Coast Tickets is een fatsoenlijke service die een verscheidenheid aan theater tickets beschikbaar heeft, maar mist een aantal extra functies die de site meer bruikbaar zou maken. Hoewel het niet een slechte secundaire markt voor kaartjes voor het theater, raden wij u elders eerst zoeken.