online payroll service – MyPayrollHR 2017

MyPayrollHR is een online payroll service die veel voor u en uw medewerkers te bieden met zijn payroll management systeem heeft. Niet alleen kunt u payroll verwerken online, dan kunt u ook uw werknemer administratie en human resources centrum toegang MyPayrollHR beheren. Medewerkers, anderzijds, kunnen hun salaris informatie en prent salarisstrookjes bekijken.

Overzicht

U kunt ervoor kiezen om werknemers te betalen door middel van rechtstreekse storting, cheque of betalen kaart. Als u ervoor kiest om uw werknemers te betalen via een cheque, heb je een paar verschillende opties. U kunt zowel afdrukken van de controles op uw eigen na de loonlijst wordt verwerkt of MyPayrollHR print de controles voor u en mail ze naar je elke loonperiode worden betaald, maar dit kost je een kleine vergoeding.

MyPayrollHR’s payroll services kunt u per uur, salaris en gecontracteerde werknemers betalen. U kunt ervoor kiezen om uw medewerkers of tweewekelijks, wekelijks te betalen, halfmaandelijks of maandelijks, en je kunt extra loonlijsten opraken van uw specifieke payroll cyclus. U kunt de software online, en u kunt ook toegang krijgen tot uw dashboard op uw mobiele browsers.

Dit payroll-oplossing kan omgaan met een werknemer inhoudingen, al dan niet vrijwillig, samen met bijdragen zoals pensionering. Je hebt geen limiet aan hoeveel werknemer inhoudingen en werkgeversbijdragen u kunt instellen.

MyPayrollHR niet alleen payroll processing services voor u; zij ook bestanden en betaalt u loonbelasting voor u. De belastingaangifte diensten worden ondersteund door een garantie, dus je kunt er zeker van uw loonbelasting worden betaald en ingediend op tijd. Wanneer het tijd is voor W-2’s, de loonlijst bedrijfsprocessen en mails hen om uw medewerkers zonder extra kosten. MyPayrollHR geen extra toestand in rekening gebracht als je de werknemers te betalen in meerdere staten, en rapporteert ook nieuwe medewerkers zonder extra kosten.

U kunt contact opnemen MyPayrollHR voor ondersteuning via telefoon, e-mail en online contact formulier. De website heeft ook een lijst met veelgestelde vragen voor uw referentie op een aantal verschillende payroll onderwerpen. Het bedrijf wijst vaste accountmanager specialisten om uw bedrijf, zodat u toegang tot iemand die al bekend zijn met je account.

U kunt uw MyPayrollHR rekening en payroll integreren met QuickBooks. Als u niet dat accounting software te gebruiken, kunt u een van uw payroll rapporten exporteren van uw online account.

MyPayrollHR is een grote payroll service bedrijf dat veel mogelijkheden biedt en is voorzien, samen met de loonbelasting indienen en betalingen. Deze online payroll service biedt ook een aantal human resource mogelijkheden voor uw bedrijf. Met W-2 verwerken en nieuwe werknemer rapporteren, zonder extra kosten, MyPayrollHR heeft veel te bieden.