online technische ondersteuning – Geek Squad 2017

Geek Squad is een toonaangevende leverancier van ondersteunende computer en technologie, met technici die direct herkenbaar in hun zwart-witte VW Kevers en “geek” uniformen zijn. Als dochteronderneming van de elektronicagigant Best Buy, onze goedkeuring ontvanger onder de online technische ondersteuning van bedrijven is misschien wel de meest bekende service van dit soort in de Verenigde Staten – en voor goede reden. De steun van een bekende, nationale retailer leent Geek Squad een gevoel van legitimiteit en geloofwaardigheid dat vele andere online tech support services ontbreken. Bovendien, de service biedt flexibele ondersteuning opties voor klanten, compleet pakket van diensten, en een grote, landelijke team van goed opgeleide technici.

tech Services

Net als bij de meeste online technische ondersteuning bedrijven, Geek Squad biedt twee service-opties: vaste tarieven voor eenmalige fixes en maandelijkse of jaarlijkse abonnementen die onbeperkte ondersteuning op afstand en korting op onsite services voor maximaal drie computers te bieden. Het bedrijf breed scala aan diensten zijn ideaal voor zowel thuis en kleine zakelijke gebruikers, en de concurrerende prijzen maakt het een van de meest kosteneffectieve remote support services die beschikbaar zijn.

Geek Squad biedt uitgebreide diensten en tools om u te helpen opzetten, te beschermen en te herstellen van al uw tech apparaten. De dienst kan u helpen bij het opzetten van nieuwe computers, randapparatuur, thuisnetwerken en zelfs home theaters. Sommige van de meer geavanceerde set-up taken van de Geek Squad kan aanpakken omvatten installatiesoftware en migratie besturingssysteem. Bijvoorbeeld, als je nodig hebt om uw pc van Windows 7 naar Windows 8 te upgraden, een Geek Squad technicus kan naadloos de overstap te maken voor u.

Als het gaat om Mac en PC reparatie, een van de meest voorkomende problemen van deze dienst omgaat is het verwijderen van virussen. Weinig mensen hebben de expertise die nodig is om computers van schadelijke infecties te ontdoen, maar Geek Squad techs zijn in staat om niet alleen het verwijderen van malware, maar ook het installeren van beveiligingssoftware (met uw toestemming) om je te beschermen in de toekomst. De service biedt ook routine computer tune-ups en optimalisatie om ervoor te zorgen dat uw systeem blijft draaien in optimale conditie.

Andere diensten Geek Squad biedt onder meer perifere setup, PC het oplossen van problemen en het thuisnetwerk installatie. Ongeacht wat voor soort probleem dat u geconfronteerd, deze online tech support bedrijf biedt een echt breed scala aan technische diensten die al uw behoeften te dekken.

Een belangrijk verschil op te merken tussen de Geek Squad en andere online tech support diensten is dat Geek Squad biedt ook hardware reparatie, niet alleen software of systeem te herstellen en setup. Terwijl de hardware reparaties alleen kunnen worden uitgevoerd in de winkel of op locatie, het aanbieden van deze service is een van de vele manieren Geek Squad troeven de concurrentie.

Apparaten & Peripherals

Computers kunnen het zenuwcentrum van onze digitale repertoire, maar ze zijn zeker niet de enige technologie die we dagelijks gebruiken. Geek Squad kan u helpen met al uw tech gadgets en randapparatuur, zoals MP3-spelers, digitale camera’s, smartphones, tablets, printers en scanners. Bovendien is het een van de weinige technische ondersteuning bedrijven die wij beoordeeld, die ook diensten televisies.

Geek Squad beschikt over alle van de service functies die we voelen zijn de belangrijkste in online tech support services. Technici zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, dus je kunt direct hulp te krijgen – zelfs ‘s nachts en tijdens vakanties. Als u behoefte heeft aan een eenmalige tech fix, zoals het opzetten van een klein randapparaat, de service biedt een gratis offerte voor zijn werk begint, zodat je precies weet hoeveel de reparatie gaat kosten. In feite, lezen we van de gevallen online uit andere Geek Squad klanten die agenten vaste hun minderjarige tech problemen op afstand gratis. Deze stellaire klantenservice staat in schril contrast met andere online technische ondersteuning bedrijven van onze line-up die lang niet zijn als de opvang als deze.

Een andere opvallende dienst kenmerk van Geek Squad is de US-based technici. Het bedrijf is met name transparant zijn over de achtergrond en kwalificaties elke tech’s – meer dan elke andere computer reparatie service die wij beoordeeld. Elke technicus heeft een uitgebreid profiel dat zijn of haar gebieden deskundigheid, de locatie en de prijs lijsten voor specifieke technische problemen. We hebben vooral hou van de klant beoordelingen en feedback. Elke technicus profiel bevat ster ratings in de volgende categorieën: deskundig, vriendelijk, efficiënt en communicatief. Daarnaast kunt u bladeren door specifieke feedback achtergelaten door eerdere klanten. Dergelijke informatie is zeer waardevol; het is een van de beste manieren om te bepalen of een Geek Squad agent gekwalificeerd om uw tech en computer problemen te behandelen. Veel van de techs zijn ook Microsoft Certified, wat betekent dat ze hebben met succes professionele certificering uitgegeven door Microsoft afgerond en bent vertrouwd met PC-software en producten.

Geek Squad biedt remote, in-store en onsite technische ondersteuning, waardoor het een van de meest flexibele en responsieve technische ondersteuning bedrijven die er zijn. Het bedrijf levert ondersteuning op afstand via telefoon en live chat en kan inloggen op uw systeem met behulp van LogMeIn, dat is gerenommeerde remote-access software dat een aantal tech support diensten gebruik. Om de veiligheid van uw systeem te waarborgen, Geek Squad alleen gebruik maakt van versleutelde verbindingen op afstand inloggen op uw computer, en techs verwijder de externe software zodra uw steun sessie is voltooid.

Elk van de agenten die we praatten met op de telefoon en via chat waren vriendelijk en grondig in de informatie die zij verstrekt. Op de chat, ze waren er snel bij om elk van onze vragen te beantwoorden en leek zeer goed geïnformeerd over de technische kwesties die we informeerde over.

Een ander ding dat Geek Squad onderscheidt van andere online tech support services is dat u uw agent kan kiezen. Dit is een geweldige optie – vooral als je een positieve ervaring met een bepaald middel hebben gehad. U kunt op afstand verbinding maken met de agent als hij of zij beschikbaar is, en zo niet, dan kunt u een bericht achterlaten en zij zullen u zo spoedig mogelijk te krijgen.

dienst Features

Geek Squad is ook een van slechts een paar ondersteunende diensten aan onze line-up die gratis zelfhulpmiddelen te bieden. Deze omvatten gratis downloads, systeem-veiligheidscontroles, technologie tips en gedetailleerde how-to gidsen met uitgebreide instructies voor het opzetten van randapparatuur of software te installeren op uw pc of Mac. The Geek Squad website biedt letterlijk honderden artikelen en gidsen, dat is ideaal als je een doe-het-persoon of aspirant-techneut.

Onze enige echte klacht met deze technische ondersteuning dienst is dat wachttijden van een agent (per telefoon of live chat) tijdens onze evaluatie sterk uiteen te spreken. De meeste van onze wachttijden waren een minuut of minder, maar in de middag, een aantal van onze wachttijden waren tussen de acht en tien minuten. Hoewel dit niet de langste wachttijd die we tegenkwamen tijdens de evaluatie van technische diensten, en we denken aan de middaguren zijn enkele van de drukste voor de dienst, kunnen lange wachttijden frustrerend zijn, vooral als je worden geconfronteerd met een tijdkritische technisch probleem.

Ondersteuningsopties

Het vinden van een technische ondersteuning bedrijf dat kan bevestigen wat probleem dat u snel geconfronteerd en correct kan moeilijk zijn, maar Geek Squad maakt de beslissing eenvoudig. Met vriendelijke agenten, all-inclusive-tech diensten en brede steun apparaat, het bedrijf zorgt voor zowel u en al uw technologie. Mogelijk moet u wachten tot enkele minuten met een agent tijdens drukke kantooruren te spreken, maar de uitzonderlijke service Geek Squad levert is de moeite waard de (lichte) wachten.

Overzicht