ouderlijk tijdcontrole software – Kliktime Time Management

Stop de chatten, late night gaming en free-for-all surfen met Kliktime Time Management. Dit ouderlijk tijdcontrole software kan u helpen uw kinderen te houden op de taak en buiten levensgevaar.

feature Set

een van de beste in de wereld, Kliktime, gemakkelijk controleert keer gebruik van de computer en de toegang, zodat kinderen kunnen worden beperkt tot goedgekeurde websites en huiswerk geschikte toepassingen in plaats van tijd doorbrengen spelen van verslavende games of chatten in anonieme chat rooms.

Kliktime geeft ouders de middelen om het gebruik van internet te controleren. Het rapporteert op uw kinderen gebruik van de computer via e-mail op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis. Het controleert de hoeveelheid tijd die een gebruiker doorbrengt op de computer. En het biedt specifieke beperkingen en controles per gebruiker. Het kent zeven categorieën gebruikers.

Een beheerder heeft volledige toegang tot het programma om accounts te configureren, grenzen en beperkingen en rapporten uitvoeren. Een beheerder heeft geen beperkingen op de PC of het internet. Een volwassene heeft ook geen beperkingen en hoeft niet om de KidsWatch software.

Light beperkingen gelden voor een Teen (14 tot 18 jaar oud). Een tiener kan geen toegang krijgen tot volwassen inhoud op het internet en het product monitors chatten content. Een tiener is goedgekeurd voor maximaal 25 uur toegang tot internet per week tegen het tarief van zes uur per dag 07:00-10:00 op weekdagen (23:00 op vrijdag en zaterdag).

Adolescenten, leeftijd 11 tot 13, hebben medium beperkingen. Een puber is geblokkeerd en inhoud voor volwassenen internet en Kliktime controleert chatten content. Internettoegang wordt afgetopt op 14 uur per week met een snelheid van vier uur per dag 07:00-09:00, weekdagen (22:00 op vrijdag en zaterdag).

Makkelijk te gebruiken

Jongeren in de leeftijd tussen acht en 10 jaar hebben matige beperkingen. Een Youngster kan de computer drie uur per dag te gebruiken 07:00-08:00 met een 10-uurs pet op het gebruik van internet per week. Een Youngster heeft geen toegang tot web-based messaging-systemen, Facebook of MySpace. Een renner kan niet zoeken naar inhoud voor volwassenen of bezoek een site met inhoud voor volwassenen. En een jongere kan een site die niet kan worden gecategoriseerd niet te bezoeken.

Een Kind, zeven jaar niet ouder zijn dan kan geen toegang tot de meeste internetsites en Kliktime beperkt een Kind tot een totaal van zes uur van het internetgebruik, wekelijks. Een kind kan de computer gebruiken voor twee uur per dag, van 07:00 tot 18:00.

Kliktime heeft de mogelijkheid om tijd meerdere gebruikers te reguleren, het gebruik van internet en toegang tot het programma met het verslag van het vermogen.

Tijd; Ouders kunnen tijdslimieten instellen door de dag, week of per tijdsduur en de tijd van de dag. Programma en Internet tijd kan eveneens worden beperkt. Al deze termijnen kunnen worden gecombineerd tot verschillende scenario’s. Zo kan de toegang van een kid’s worden beperkt tot maandag-vrijdag 17:30-19:30, met 15 minuten toegestaan ​​op hun favoriete spel, 15 minuten om te chatten en 90 minuten voor huiswerk. Het heeft ook een time-out-functie, die het mogelijk maakt de ouders om kinderen uit hun favoriete spel of de website de grond voor een bepaalde duur. Tijdelijke wachtwoorden kunnen ook worden gemaakt voor extra programma tijd, zoals wanneer een kind is in het midden van het schrijven van een paper en heeft behoefte aan een beetje meer tijd.

Internet Usage; Via de website Filtering venster, kunnen de ouders tijd online te beperken, evenals welke sites zijn toegestaan. U kunt ook beperken sleutelwoord zoekopdrachten, om zoekopdrachten op bepaalde woorden te voorkomen. U kunt ook surfen op het internet uit te schakelen vanuit Windows Verkenner, het beperken van het gebruik van internet volledig.

Programma Access; Kliktime heeft de mogelijkheid om uw systeem te vergrendelen en te voorkomen dat gebruikers het installeren of uitvoeren van bepaalde programma’s. U kunt voorkomen dat uw kind of werknemer van het gebruik van het bedieningspaneel of het wijzigen / vervanging van bestaande programma’s. Dit betekent dat andere gebruikers geen belangrijke systeem eigenschappen zoals beeldscherm, user accounts, netwerkverbindingen of datum / tijd kan veranderen zonder goedgekeurde toegang.

Gemakkelijk te installeren / Setup

rapportage; Rapporten kunnen worden gepland door de dag, week of maand, en u kunt een ander rapport of een rapport het type voor elke gebruiker te krijgen.

Het product is gebruiksvriendelijk. De enige eerste hindernis is om je firewall om lekker te spelen met Kliktime trainen. Kliktime kan veel populaire firewalls te identificeren en vervolgens het biedt een PDF met gedetailleerde instructies over hoe u uw specifieke firewall samen te werken met Kliktime configureren.

Technische ondersteuning / Help

We hadden geen problemen met het downloaden en installeren van het programma – volg gewoon de instructies.

Na de installatie kunt u de Kliktime via de knop Start of via het pictogram Time Control. Bij het installeren van Kliktime herkent het programma automatisch alle bestaande Windows-accounts op uw computer en stelt u in staat te stellen de beperkingen en wachtwoorden voor elke account.

Kliktime Time Control biedt diverse manieren om contact op met ondersteuning, met inbegrip van de chat, telefoon en e-mail. Er is ook een handleiding, online hulp en veelgestelde vragen.

We hadden een aantal vragen voor de fabrikant en stuurde ze een e-mail. We kregen een reactie in minder dan 24 uur met onze vragen adequaat beantwoord.

Time Control Effectiveness

Om de tijd controle effectiviteit te testen, zetten we een aantal testaccounts vervolgens opnieuw opgestart onze computer. We hebben geprobeerd om de computer te gebruiken tijdens beperkte tijden en werden met succes geblokkeerd. dan hebben we aangemeld als beheerder en veranderde een aantal van de instellingen, en geconstateerd dat deze aangepaste beperkingen ook nauwkeurig werden aanvaard.

Overzicht

Maar wacht eens even, “je zegt” mijn kind is te slim om te worden geblokkeerd door software voor ouderlijk toezicht. “Kliktime is zich terdege bewust van de technisch onderlegde kinderen. Om te voorkomen dat kleine genieën van knoeien met de instellingen, het product kunt u de toegang blokkeren tot de control Panel hulpmiddelen zoals toevoegen en verwijderen programma’s of de taakbalk en menu Start-opties. u kunt ook de Command prompt off limits. en u kunt de toegang tot de opdracht Uitvoeren te blokkeren. u kunt zelfs een kind te blokkeren van het laden van een schijf die zou kunnen hebben software die instellingen wijzigt op de computer.

Aangezien computergebruik is praktisch een school eis deze dagen, efficiënte tijd en toegangscontrole als Kliktime is verplicht om kinderen op de taak en uit de problemen te houden. Kliktime Time Management bevoegd is, makkelijk te gebruiken en een effectieve stress bij ouders verloopstuk. U kunt de toegang tot de pc en het internet, dat geschikt is voor de leeftijd van uw kind te bieden. En u kunt rapporten op welke sites de kinderen bezoeken en wat ze zeggen in chatrooms te ontvangen. We vinden Kliktime Time Management om de beste te zijn in de klas.