outdoor speaker – PylePro PDWR63

Pyle Audio staat bekend voor het creëren van hoge kwaliteit car audio producten. De PylePro PDWR63 is niet mobiel, maar produceert nog steeds de eerste klas geluid dat de consument zijn gaan verwachten van Pyle Audio. Het is een beetje dikker dan de andere modellen die we beoordeeld en de Pyle Audio site kan een aantal verbeteringen gebruiken, maar het heeft een indrukwekkende frequentierespons en een buitengewone gevoeligheid rating. Dit zijn enkele van de beste outdoor sprekers beschikbaar.

Overzicht

De tweeter is de bestuurder verantwoordelijk is voor het reproduceren van de hoge frequenties. Elk van de PDWR63 outdoor speakers voorzien van een 1-inch polyamide dome tweeter. Ze beschikken ook over een 6,5-inch long throw woofer. Deze woofers, die zijn belast met de midrange en lagere frequenties, hebben een 60-ounce magneet, die het mogelijk maakt het diafragma om snel te trillen en comprimeren van geluidsgolven.

De PylePro PDWR63 heeft een opmerkelijk piekvermogen van 350 watt. Dit betekent dat de bestuurders tot 350 watt kan zonder problemen mee. De meeste andere sprekers beoordeeld we hadden een maximaal toegestane hoeveelheid van slechts 80 watt tot 150 watt. Deze duurzame driver ontwerp is een andere reden waarom we deze accommodatie beoordeeld luidspreker een van de top tien beste.

Zoals eerder vermeld, de PDWR63 is een van de omvangrijker buitenluidspreker sets b beoordeeld. Elke unit hoogte van 13 duim hoog, 9 inch breed en 7 inches diep. Verende-U montagebeugels zijn meegeleverd met dit product. Bij de montage van de luidsprekers, zorg ervoor om ze te koppelen aan een massief hout of massief stenen bouwwerk. Lichtgewicht gevelbeplating of houten latten niet in staat zijn om het gewicht van het product te ondersteunen.

De meeste van de outdoor speakers in onze review kon alleen lage frequenties te spelen rond 60Hz. De PylePro PDWR63 kan frequenties zo laag als 50 Hz produceren. Dit is niet zo laag als de 20Hz, dat door het menselijk oor kan worden gehoord, maar als je de eenheden plaatsen in de buurt van een muur, zal de resonantie helpen om de bas. Dit product kan produceren frequenties zo hoog als 20 kHz, dat is de hoogste het menselijk oor hoort, maar niet in staat zijn supersonische tonen en boventonen dat deze soms audiomixes om het geluid te verrijken spelen.

Het opvallende kenmerk van de PDWR63 is de gevoeligheid. Gevoeligheid meet hoe effectief audio-apparatuur kan wattage omzetten in volume. Op 94dB, dit outdoor speaker heeft de hoogste gevoeligheid rating in onze review. Het kan veel geluid met weinig energie. Het betekent ook dat u geen zoemend of statische op de achtergrond niet hoort als je crank het volume omhoog.

De Pyle Audio site is niet erg indrukwekkend. Het is niet gemakkelijk te navigeren en er is niet veel klantenservice. U kunt de klantenservice e-mail of bel ze op de telefoon, maar geen live chat beschikbaar. Er is ook geen online handleiding op de Pyle Audio site en we waren niet in staat om een ​​pagina met veelgestelde vragen te vinden. Deze weerbestendige luidsprekers worden alleen gedekt door een garantie van een jaar.

De PylePro PDWR63 weerbestendige luidsprekers meer dan goed te maken voor hun grootte met hun geluid. Ze zijn groter dan de andere modellen die we beoordeeld, maar ze kunnen lage frequenties spelen en ze hebben een uitstekende gevoeligheid rating. Ze kunnen ook overweg met een bovengemiddelde hoeveelheid stroom. Dit product biedt de duurzaamheid en het geluid verwacht van outdoor speakers.