outdoor speaker – Yamaha NS-AW390

muziek buiten het spelen is een uitdaging als je niet de juiste audio-apparatuur. Tenzij je een hoogwaardig outdoor luidsprekersysteem, dan moet je een draagbare radio buiten te slepen met een verlengsnoer of open de ramen van uw huis en speel je stereo echt luid. De goedkeuring winnende Yamaha NS-AW390 zal helpen verspreiden helder, natuurlijk geluid in uw tuin tijdens een outdoor bijeenkomst. In tegenstelling tot de Yamaha NS-AW570 Dit model maakt gebruik van slechts één tweeter, maar het heeft wel een grotere woofer is dan de Polk Audio Atrium 55. Vanwege het brede scala van frequenties dit model kunnen spelen en de compacte, lichtgewicht ontwerp, vonden we dit aan een van de beste outdoor speaker sets we beoordeeld.

Ontwerp

Alle outdoor luidsprekers zijn bestand tegen de elementen zijn. Toch moet u nog steeds de blootstelling van het product aan regen en warmte te beperken. Het plaatsen van de NS-AW390 onder een luifel of luifel zal helpen verlengt de levensduur. Je moet ook het apparaat gericht zijn naar beneden, zodat het water zal drain uit dat krijgt op. De meegeleverde bevestigingsbeugels zijn verstelbaar, zodat u ze kunt positioneren voor ideale geluid dekking. Ook plaatst u uw luidsprekers hoog op de muur om beter geluid projectie te krijgen.

De NS-AW390 heeft ook een hoge belastbaarheid. Belastbaarheid is een meting van de minimale en maximale bedrag van wattage de drivers nodig voor optimale prestaties. Iets minder dan 40 watt uit de versterker bevredigend geluid. Anderzijds, waardoor meer dan 130 watt aan de luidsprekers kan permanente schade. Dit is één van de hoogste maximum piekvermogen handling niveaus vonden we in onze review.

De woofer is de bestuurder dat de midden- en lage tonen weergeeft. Elk van deze weerbestendige luidsprekers heeft een 6,5-inch woofer. Deze grote woofers zijn gemaakt met high-naleving van polypropyleen en zijn gevuld met mica. Mica is een lichtgewicht materiaal is stevig en bestand tegen hitte. Aangezien de bestuurder is licht en stijf, het in staat is snel te trillen en beter geluid.

Een enkele 1-inch PEI dome tweeter is alles wat elke eenheid moet een indrukwekkende reeks van geluid te produceren. De tweeter is verantwoordelijk voor de hoge frequenties en een aantal midrange frequenties. Aangezien deze weerbestendige luidsprekers gebruiken dome tweeters, wordt het geluid verspreid over een groot gebied en maken natuurlijk klinkende audio.

Afhankelijk van het kleurenschema van uw huis, kunt u kiezen tussen de witte en de zwarte afwerking. Elke afwerking is bestand tegen schade door de zon en waterschade, plus de neutrale kleuren past in met een verscheidenheid van thuis decors. Bovendien, de bijbehorende aluminium luidsprekerfrontjes zijn bestand tegen corrosie en de luidsprekers te beschermen tegen beschadiging. De aansluitklemmen zijn ook weerbestendig.

Dimensies

Elk NS-AW390 outdoor speaker weegt slechts 4,9 pond. Dit betekent dat ze gemakkelijk op uw huis worden gemonteerd zonder uitgebreide ondersteuning. Echter, er zeker van zijn dat u de units monteren op massief hout of steen, omdat ze te zwaar voor dingen zoals aluminium gevelbeplating of blad rock kan zijn. Ze meten slechts 11 duim hoog, 7 inch breed en 7 inches diep, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verborgen op de zijkant van uw huis of onder een overhang.

Frequentierespons is het bereik van geluiden die audio-apparatuur in staat reproduceren is. De gemiddelde oor kan frequenties tussen 20 Hz en 20 kHz horen. De Yamaha NS-AW390 weerbestendige luidsprekers hebben een frequentiebereik van 55Hz tot 40kHz, dat is de meest indrukwekkende reeks we in onze review tegengekomen. Dit model kan de supersonische tonen en boventonen die in de audio mix gezet om het geluid te verbeteren spelen.

Hoewel deze outdoor speakers niet de laagste tonen die we kunnen horen kunnen spelen, zal iets minder dan 60 Hz genoeg om warm, vol geluid buiten te creëren. Als je een beetje bass boost wilt, zet deze eenheden in de buurt van een muur om betere bass resonantie te creëren. Een laag van 55Hz is ook de laagste frequentie reactie in onze review. Deze kleine outdoor speakerset kan een breed scala aan geluiden te produceren.

Wanneer u het aansluiten van de Yamaha NS-AW390 outdoor luidspreker tot uw audiobron, zorg ervoor dat de versterker is beoordeeld met dezelfde impedantie als de luidsprekers. Impedantie meet de weerstand tegen een stroom. Mismatched impedantie niveaus oververhitte componenten en circuits overladen veroorzaken. Dit toestel heeft een impedantie van 6 ohm.

De gevoeligheid niveau van 87 decibel is niet erg indrukwekkend. Gevoeligheid is een maat voor hoe effectief wattage wordt omgezet in decibel. Een lager getal betekent dat meer kracht nodig is om een ​​bepaald volume te produceren. Daarnaast is er een lager getal betekent ook dat je kunt horen zoemen of sissend achter de muziek als je het spelen op een hoog volume, omdat er meer stroom door de luidsprekers. 87dB is niet een te laag aantal, maar het is slechts gemiddeld in vergelijking met andere gevoeligheid niveaus in onze review van outdoor speakers.

In tegenstelling tot de Yamaha NS-AW570 outdoor speaker, de handleiding voor de NS-AW390 is beschikbaar op de Yamaha-site. Echter, om de online handleiding te zien, moet je aan te melden voor de “Easy Pass” functie op de site van de fabrikant. Deze registratie kost niets, maar het kan een aantal mensen uit het gebruik van deze functie af te schrikken. Het is een lastige stap tussen de gebruiker en relevante informatie.

prestatie

Dit product wordt ook gedekt door een garantie van 2 jaar. Mocht u nog vragen hebben die niet in de handleiding worden behandeld, is er een pagina met veelgestelde vragen. Op de pagina veelgestelde vragen, echter, is niet erg gebruiksvriendelijk en vereist veel scrollen en zoeken om te vinden wat je zoekt. In het geval u niet wilt dat de lange veelgestelde vragen pagina te navigeren, kunt u contact opnemen met de klantenservice via e-mail of per telefoon. Geen online chat is beschikbaar.

De Yamaha NS-AW390 is geschikt voor het produceren het breedste scala van geluid in onze review, ondanks zijn kleine formaat. De gevoeligheid kan alleen gemiddeld, maar dit outdoor speakerset zal nog steeds de lucht buiten uw huis te vullen met geluid. De volledig instelbare montagebeugels kunt u ook de audio-distributie naar uw specifieke werf te configureren. Deze outdoor speaker set is een andere hoogwaardige Yamaha audio product dat audiofielen evenals de gemiddelde consument zal bevallen.

Help en ondersteuning

Overzicht