palm routers – Rocky 30 Trim Router 2017

De duurzame Rocky 30 Trim Router door MLC’s is eenvoudig te gebruiken en is een van de weinige palm routers u kunt kopen met rek-en-rondsel hoogteverstelling dat draagt ​​bij aan solide prestaties en stabiliteit van de Rocky ’30. De 1 HP, 6-amp motor geeft u krachtige prestaties en beschikt over een variabele zestraps opties voor een ononderbroken werken met verschillende gewichtsklassen laminaten. De motor is dubbel geïsoleerd en is gehuisvest in aluminium. De basis van de router is gemaakt van sterk metaal, en dit is waar de tandheugel helpt om de hoogte van de motor aan te passen. Een quick-release flip hefboom zet hem op zijn plaats en maakt aanpassingen eenvoudiger.

Dit laminaat trimmer is compact en heeft een diameter van 2-1 / 2 “. De 1-PS-motor kan worden ingesteld van 10.000 – 30.000 RPM. De snelheidregelmiddel flip knop zit aan de bovenkant van het motorhuis, hetgeen de locatie vele vaklieden voorkeur vanwege de gemakkelijke toegang.

A 1 “lange liniaal met 1/16” en 1 mm stappen aan de voorkant van de behuizing van het apparaat, die duidelijk kan worden gezien als de diepte van de bit passen. Swapping stukjes out is ook makkelijker, dankzij een asvergrendelknop. Extra stabiliteit komt in de vorm van rubber opvulling die gedeeltelijk gewikkeld rond de basis. Dit helpt grip het gebied waarmee u werkt, waardoor de kans op ontsierende het werkoppervlak.

Deze unit is stevig en weegt 6 pond. Het is zilver en zwart, met een afneembare stofafzuiging poort aan de zijkant. Er is ook een rand gids en spoelen trimmen gehechtheid. The Rocky 30 bekleding router bevat een reserve set van koolborstels, een ¼ “frees Collet, een sleutel, een flush trimmerhulpstuk en een stofzuiger poort die je kunt breken in de router.

De MLC’s website biedt extra accessoires om deze router aan te vullen, en de PDF-versie van de handleiding kan worden bekeken of gedownload online. The Rocky 30 bekleding router is bedekt met een beperkte garantie 3 jaar fabrieksgarantie.