panini pers – Cuisinart GR-150 Griddler Deluxe 2017

De Cuisinart Griddler Deluxe is een krachtig en volledig uitgeruste panini pers. Tal van functies en 1800 watt vermogen maken deze druk een capabele tool om u te helpen alles te bereiden van aangebraden steaks tot pannenkoeken. Als je gaat te grillen voor groepen, zult u de grotere omvang van dit persbericht te waarderen. Echter, dit maakt het een beetje moeilijker om weg te slaan als je hem niet gebruikt.

De Griddler Deluxe is voorzien van twee non-stick aluminium platen die zowel afneembaar en omkeerbaar zijn. Omdat ze zijn omkeerbaar, deze platen maken het gemakkelijk om uw panini maker aanpassen van de grill tot bakplaat mode. De bakplaat kant van de platen is vlak voor het koken van eieren of pannenkoeken, terwijl de grill zijde is gegroefd voor die panini grill esthetiek. De bovenste plaat klapt ook plat, zodat u de volledige oppervlakte van de platen kan gebruiken voor het grillen.

Beheer van de temperatuur van de Griddler Deluxe is gemakkelijk, maar nauwkeurig. Elk van de platen heeft een afzonderlijke schakelaar die fine-tunen van de temperatuur voor elke schotel. De bediening kunt u temperaturen selecteert in de range van 250 tot 450 graden, en de extra sear knoppen kunt u de hitte te verhogen tot 500 graden gedurende twee minuten.

Deze panini toaster heeft ook een paar functies die helpen bij het schoonmaken na een maaltijd. De borden zijn vaatwasmachinebestendig en de pers wordt geleverd met een schoonmaak instrument om te helpen zich te ontdoen van elke geplakt-op voedsel. Er is ook een ingebouwde lade om overtollig vet, dat kan zich ophopen, terwijl u kookt op te vangen.

Het is gemakkelijk om ondersteuning voor uw pers op de website van Cuisinart’s te vinden. Er zijn downloadbare handleidingen, demo video’s en informatie over de garantie. Cuisinart over een indrukwekkende drie jaar garantie met de Griddler Deluxe.

Cuisinart’s Griddler Deluxe is een krachtig panini pers met omkeerbare platen die u een verscheidenheid van het koken opties. De precieze besturingselementen kunt u de hitte van de bovenste en onderste platen afzonderlijk aan te passen, en de sear knoppen uitbreiding van haar mogelijkheden voor het grillen van vlees. Terwijl de Griddler Deluxe is krachtig en veelzijdig, deze precisie onderscheidt het van soortgelijke modellen.