patroon maken van software – Knitbird 2017

De Knitbird 2,0 breipatroon software is ontworpen om uw enthousiasme te stoken voor het bewerken vezelkunsten. Gestart door “gewoon een gelukkig paar in IJsland,” het esthetische suggereert de rustieke chic, dat is populair tegenwoordig onder de doe-het-zelf-publiek.

Knitbird is specifiek een programma ontworpen om breien grafieken, die de schema’s die worden gebruikt door breiers die gebruik maken van meerdere kleuren van garen om woorden of afbeeldingen te maken zijn te genereren. Het programma is eenvoudig, gebruikelijke breien symbolen zodat de patronen kunnen worden gelezen door iedereen. U kunt aangepaste symbolen en de instructies van de aanwijzingen extra duidelijk te maken toe te voegen.

U kunt ook beeldbestanden op de kaart, en het programma vermindert automatisch het aantal gebruikte kleuren naar de eenvoud in het patroon te waarborgen. Breien grafieken kunnen vrij repetitief bij momenten, dus Knitbird zorgt voor one-click patroon herhaling om tijd te besparen. Ontwerpen kunnen worden gespiegeld of omgedraaid, of gekopieerd en geplakt. Afgewerkte patronen kunnen worden geëxporteerd als een PDF-bestand of als een high-resolution PNG die geschikt zijn voor gebruik in professionele instellingen.

De look en feel van het programma is schoon en goed georganiseerd. Er is geen vet te worden bijgesneden. Elke tool is nuttig.

Knitbird is compatibel met zowel Microsoft Windows en Mac-besturingssystemen, en het vereist Adobe AIR te bedienen. Een FeatureMa- en in de tijd beperkte trial is beschikbaar. Er is geen formele technische ondersteuning, maar de website geeft een e-mailadres en links naar Knitbird op Facebook en Instagram.

Knitbird duidelijk over het houden het simpel. Er is een duidelijke afwezigheid van rommel zowel op de website en in de gebruikersinterface van het programma, waardoor het gemakkelijker te navigeren en dus meer intuïtief dan sommige andere programma. Ook het feit dat de rondt langs de kleuren garen nodig om een ​​grafiek te maken geeft een element van mager en efficiëntie. Niet iedereen die probeert Knitbird zullen hun patronen met de wereld te delen, maar Knitbird zorgt ervoor dat als je ervoor kiest om die stap te nemen, zal de patronen professionaliteit in hun makkelijk te lezen eenvoud weerspiegelen.