photo sharing diensten – Flickr

Camera telefoons hebben een lange weg afgelegd en nu, mobiele media is een nietje in het dagelijks leven. Net als de camera telefoon, hebben delen van foto’s diensten een talent voor connectiviteit en het gemak geëvolueerd. De winnaar van onze Top Tien beoordelingen Silver Award is geoptimaliseerd voor alles wat mobiel. Van de site eindeloos scrollen ontwerp aan de app tuin, Flickr werkt het beste met mobiele apparaten en in het veld fotografie.

Sharing & Storage

Betaalde en gratis Flickr-gebruikers krijgen een terabyte aan ruimte, genoeg voor 2 miljoen 500KB van foto’s. Het duurt een lange tijd om dat er veel ruimte te gebruiken, maar het helpt dat de maximale bestandsgrootte voor

beelden is 200MB en 1GB voor video. Met het uploaden en opslag macht als deze, is het logisch dat Flickr is een van de snelste upload keer in vergelijking met de andere producten die we

beoordeeld op 15 seconden voor 20 foto’s waard 65MB totaal.

U kunt ook foto’s van de iPhone of Android-apps uploaden. Taken zoals het uploaden vereisen een click-and-drag beweging, waardoor het werken zonder een muis of een groot scherm gemakkelijker. Of u nu het organiseren van foto’s, het verkennen van foto’s of het zoeken groepen, het eindeloze scrollen formaat maakt het gemakkelijk om te bladeren door foto’s op handheld apparaten.

Flickr staat bij het kruispunt tussen de delen van foto’s en social media sites. U kunt uw foto’s delen met actieve leden in Flickr die uw interesses delen of via andere sites zoals Facebook, Twitter, Tumblr en Pinterest. De actieve communities zijn vruchtbare grond voor fotografen en fotografie liefhebbers. Als je een specialiteit in de fotografie, kunt u deze delen, commentaar en deelnemen aan groepen gebruikers met dezelfde niche.

betaald Perks

Flickr geeft al een terabyte aan geheugen om gratis account gebruikers, zodat een abonnement op de service is niet nodig als u op zoek bent naar een berging. Echter, de ad-gratis programma heeft wel zijn voordelen. Als je helemaal allergisch voor online advertenties bent, dit abonnement knock out alle advertenties op de Flickr-interface. De advertenties op Flickr passen in het scrollen tegelformaat van de site en bump neer beelden die u zou kunnen zien. De ad-gratis abonnement verwijdert de naden van Flickr’s eindeloos scrollen lay-out voor een vloeiendere ervaring.

De ad-gratis programma biedt u ook SEO statistieken. Dit gedeelte is gemakkelijk te vinden en te lezen. U kunt leren hoe veel mensen zag je Flickr en waar op het internet vonden ze uw afbeeldingen. Dit is een geweldig hulpmiddel als je een amateur of beginnende fotograaf bent en je wilt om te zien hoe mensen je werk te vinden. Dit zijn geen SEO statistieken gemaakt voor professionals, maar u kunt basisinformatie over hoeveel verkeer uw afzonderlijke foto’s, albums en stroom krijgen dagelijks te zien. Het beste is om de informatie die u ontvangt van deze statistieken te gebruiken voor een algemeen idee over hoeveel mensen uw foto’s.

Flickr heeft alle belangrijke creatieve normen. De foto-editor beschikt over correctie en filtering tools waarmee u een artistiek tintje toe te voegen aan uw afbeeldingen. U kunt cosmetische gebreken, zoals vlekken of rode ogen en gebruik filters vergelijkbaar zijn met die in Instagram om de sfeer van uw foto te veranderen te elimineren. U kunt ook een verscheidenheid van koopwaar creëren door middel van Flickr’s partner site, Snapfish. Kalenders, kaarten en prenten van alle soorten zijn verkrijgbaar bij deze dienst.

Een van de meest innovatieve instrumenten kwamen we op Flickr was de App Garden. Hier kunt u een app te ontwerpen en in te dienen voor andere Flickr-gebruikers om te proberen. De site biedt API-documentatie en kits voor verschillende platforms zoals Python en Java om het programmeren te beginnen. Als je nieuw bent bij het ontwerpen van apps, er is genoeg van bijstand door de hele site van gebruikers en andere ontwikkelaars. Gebruikersgroepen, forums, gidsen en blogs op Flickr kunt u door de programmering. Zodra u het programmeren te beëindigen, kunt u uw app uploadt naar de App Garden en laat andere Flickr-gebruikers proberen. Anderen kunnen schotelen feedback en discussie over uw werk in de commentaar sectie van de App Garden.

Steun van Flickr is niet uitstekend, maar er zijn nog steeds kanalen voor hulp. Deze foto sharing site is alles over gemeenschap. Steun van Flickr kan lastig zijn omdat het grootste deel van de hulp methoden lopen door Yahoo.com, Flickr’s moedermaatschappij. De hulp forums zijn een goede plek om te gaan als je wilt een discussie te starten of een vraag niet gevonden in de Yahoo veelgestelde vragen. Het gedeelte veelgestelde vragen behandelt de basisprincipes van de foto sharing site. Je kunt basisinformatie over het organiseren en bekijken van uw foto’s, het instellen van uw voorkeuren en het afdrukken van koopwaar.

Als je merkt dat je verbonden met uw mobiele apparaat, Flickr is een goede optie. Deze foto sharing site is geoptimaliseerd voor eindeloze, muis-vrij scrollen op een tablet of smartphone. U kunt uw foto’s uploaden via de officiële Flickr app of een app van je eigen te maken. De beste delen van Flickr, zoals de gemeenschappen en de enorme opslagruimte zijn gratis. Dus de ad-gratis abonnement is niet nodig, tenzij u wilt uw-interface te ontdoen van advertenties of het gebruik SEO metrics.

creëren

Help en ondersteuning

Overzicht