ppc beheer – eBrandz 2017

Dit bedrijf biedt online marketing diensten en heeft een focusgebied in pay per click-oplossingen. Omdat het trainen in een verscheidenheid van online marketing onderwerpen, kan het deze middelen te brengen in uw pay per click campagne in plaats van alleen het bieden van elementaire aanbod.

PPC Services

Met zijn verscheidenheid aan opties en volledige aanbod van PPC diensten, dit pay per click bedrijf verdient our Top Ten Silver Awards als één van de beste PPC bedrijven.

eBrandz biedt vier verschillende pay per click plannen die zijn ontworpen om de behoeften van bedrijven, zowel groot en klein te voldoen. Deze plannen zijn: Silver, Gold, Platinum en Titanium. Elk van deze plannen is afhankelijk van campagne-optimalisatie, display ad optimalisatie, de toegang tot Google Analytics en rapporten.

Met de Titanium plan, kan eBrandz uw pay-per-click advertenties te zetten op zeer populaire sites zoals Google, Bing, Facebook en LinkedIn. Dit hetzelfde plan wordt geleverd met drie projectmanagers om de voortgang van uw campagne, dat is een goede keuze om een ​​dergelijk streven in toom te houden toezicht. Echter, als uw budget is klein en je hoeft niet een leger nodig hebt om uw PPC campagne te beheren, de Silver plan geeft u toegang tot één project manager die werkt aan Google plaatsing, instellen van een account, het bijhouden van conversies overleg en conversie scherpstelling bieden. De Gold en Platinum pakketten vallen tussen deze twee plannen en goed werken voor bedrijven wier behoeften vallen in het midden.

Afhankelijk van uw zakelijke doelstellingen en het budget, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor rich media advertenties zoals afbeeldingen en video advertenties. eBrandz kan ook remarketing draaien, interesses gebaseerde en-topic targeten van advertenties op de klanten die al geïnteresseerd zijn in het kopen van uw product te bereiken.

Dit bedrijf is in het bedrijfsleven voor meer dan een decennium en serveert een verscheidenheid aan industrieën. Account managers zijn door Google gecertificeerde partners en Bing erkende professionals. Dit toont aan dat het bedrijf neemt extra maatregelen om ervoor te zorgen dat het volgende zoekmachine best practices.

Ervaring & Client Tools

Op de website van het bedrijf kun je controleerbare getuigenissen, case studies en waarderingen te bekijken. Dit soort informatie over de PPC online beheer geeft u een completer beeld van het soort werk eBrandz doet. Elke case studie geeft een momentopname van de eBrandz klant, de behoeften van de klant en de PPC oplossing eBrandz verstrekt. De case studie geeft ook feiten en gegevens over de resultaten van de campagne.

Er zijn ook tal van video getuigenissen van kleine bedrijven op de eBrandz site, zodat u kunt zien of het heeft gewerkt met een bedrijf vergelijkbaar met de jouwe. Ook kunt u de contactgegevens van een persoon die gebruik heeft gemaakt van eBrandz vragen alvorens als referentie voordat u de dienst te kopen.

eBrandz biedt gerenommeerde Google Analytics-rapporten met de meeste van haar plannen. Deze rapporten houden u op de hoogte van het succes van uw campagne door het bijhouden van het verkeer naar de pagina’s op uw website. De website conversie analyse beschikbaar in het bovenaanzicht, en het werpt een licht op wat dwingt klanten om te handelen en wat drijft hen weg.

Als onderdeel van de campagne, zal eBrandz zorg ervoor dat gegevens op basis van de prestaties metrics en aangepaste KPI’s die werden opgericht als je begon met behulp van zijn diensten.

Omdat eBrandz niet is gevestigd in de Verenigde Staten, is er een grotere kans voor het plannen van problemen wanneer u persoonlijke ondersteuning van uw PPC manager nodig. Echter, dit bedrijf lijkt aan alle basis-ondersteuning het overdekte zonder poseren enige tijdsdruk hebben.

De live chat optie verbindt je met een echt persoon rond de klok voor een korte vragen of informatie die u nodig hebt van het bedrijf. Telefoon- en faxnummer voor elk van de internationale kantoren van de vennootschap zijn genoteerd naast het fysieke en e-mailadres, dus het is gemakkelijk om in contact te komen met uw PPC manager te krijgen. eBrandz heeft ook een goed ontworpen blog en een opleiding sectie op zijn site om u te helpen meer over PPC diensten te leren.

Rapportage & Tracking

De eBrandz klantenportefeuille toont meer dan 200 klanten, variërend in grootte, ligging en expertise, en we zijn onder de indruk van de verscheidenheid van bedrijfstypes eBrandz heeft gewerkt. eBrandz biedt een verscheidenheid aan pakketten deals, zodat je weet wat je krijgt vooraf en kan een plan dat het beste past bij uw zakelijke behoeften te kiezen.

Help en ondersteuning

Overzicht