projector mounts – ProMounts UPR-PRO150

De ProMounts UPR-PRO150 is de tweede van de ProMounts projector mounts we hebben in onze top 10 gekozen. Dit model is niet van toepassing, in plaats daarvan zit gelijk met het plafond. Daarnaast is de PRO150 ontbreekt ook in voorzien dat andere modellen bevatten. Echter, de PRO150 wel functies en functionaliteit die zijn plek in de top 10 te valideren.

Overzicht

Door zijn flush ontwerp, de montageplaat hugs het plafond en de projector hangt ongeveer 5 inch van het plafond. De mount is draagvermogen van 33 pond maakt het mogelijk om de meeste projectoren te installeren op de markt van vandaag. Het zou niet in staat zijn om iets te ondersteunen meer dan 33 pond veilig, zodat ook oudere projector modellen kunnen zijn uit den boze. Voordat u deze mount te kopen, zorg ervoor dat uw projector niet het maximale gewicht te doorbreken. Als het eenmaal is geïnstalleerd, kunt u de projector in de buurt van de berg de basis 360 graden en plus of min 20 graden horizontaal of verticaal aan te passen. Deze functie kan maken voor alle gebruikers fout kan er tijdens de mount installatie zijn geweest.

Hoewel deze mount heeft geen uitbreidingsmogelijkheden hebben, is het belangrijk om op te merken dat de extensies alleen nodig voor de gewelfde plafonds. Als de kamer u uw projector heeft standaard 8- of 9-voet plafonds, een flush mount is echt wat je nodig hebt.

Wanneer u de ProMounts UPR-PRO150 de verpakking opent, ziet u heel wat hardware opmerken. Je zal geen gebruik maken alles, maar de extra stukken zijn er om ervoor te zorgen dat u de hardware die compatibel is met uw projector. De mount plaat en mount scharnier is eigenlijk voorgemonteerd – alles wat je hoeft te doen is het installeren van het in uw plafond! website ProMounts ‘is rampzalig in het aanbieden van een installatie-instructies, maar de meegeleverde handleiding moet voldoende zijn.

U kunt kabels lopen via uw TV naar de ProMounts UPR-PRO150, maar omdat het ligt vlak in het plafond, er is echt geen behoefte aan koord management. Als u wilt de hangende kabels te verbergen, moet je andere maatregelen te nemen. Een release functie quick is beschikbaar voor eenvoudig onderhoud en reiniging.

ProMounts ontbreekt online informatie voor de ProMounts UPR-PRO150. Ze hebben veel informatie over andere producten, maar lijken de PRO150 te zijn vergeten. Je zal niet de specificaties, een downloadbare handleiding of veelgestelde vragen te vinden. ProMounts heeft een telefoonnummer te bellen voor hulp en een online support formulier, maar we zijn niet onder de indruk van beide opties. We hebben meerdere vragen aan ProMounts ingediend via hun online formulier en moeten nog terug te horen. Zij hebben ook niet elke vorm van garantie voor hun producten te geven.

We zouden graag de ProMounts UPR-PRO150 beter als ProMounts waren een beetje meer customer service-oriented. Bij gebrek aan customer support, naar onze mening, is altijd reden voor een lage ranking. Terwijl ontevreden met de steun, we doen echt zijn quick release-functie en de keuze van een witte of zwarte afwerking op de berg. Het belangrijkste is dat de houder kan worden gedraaid en aangepast vanuit elke hoek is verbazingwekkend handig.