radar detectors – Whistler CR90 2017

Het vermijden van dure bekeuringen: rijden alert, en niets helpt je bewust van je rijden beter dan een radar detector, zoals de Whistler CR90 blijven. Niet alleen detecteert alle radar en laser frequentiebanden die worden gebruikt door de rechtshandhaving, maar een interne GPS biedt ook uitgebreide waarschuwingen voor bedreigingen die geen signalen uitstoten, zoals rood-licht camera’s en flitspalen. En doet dit alles tegen een fractie van de kosten van de meeste radar detectoren we beoordeeld. Om deze redenen heeft de Whistler CR90 verdiende de Top Tien Reviews Bronze Award voor de beste radar detector.

detectie Prestaties

De Whistler CR90 scoorde 90 procent in onze prestaties beoordeling. Dit betekent dat de grote en accurate boven de 86 procent gemiddeld. Het detecteert de drie radar bands gebruikt door de politie – X, K en Ka. Het is ook een laser radar detector, of LIDAR detector. Als het een radarsignaal detecteert, de blauwe LED-display geeft aan hoe sterk het signaal en een gesproken waarschuwing vertelt u wat voor soort signaal wordt gedetecteerd. Een zwak signaal is een indicatie dat de radar is ver genoeg voor u om uw rijgedrag aan te passen.

De laser detectie gebruikt meerdere diodes voor 360 graden detectie. Echter, het is belangrijk om te weten dat wanneer u een laser waarschuwing te ontvangen, betekent dit dat de officier al heeft het gemunt op uw voertuig. Wanneer een ambtenaar gebruik maakt van radar, het signaal spreidt zich uit over een grote afstand. Wanneer een LIDAR pistool is gebruikt, een smalle bundel van onzichtbaar licht maatregelen enkele auto’s in een tijd, wat betekent dat je niet weten totdat het gebeurt.

Alerts houden u bewust van hoe je rijdt, die houdt je veilig en vrij van dure verkeersboetes. De CR90 heeft bijna elke alert functie die u zou verwachten in een van de beste radar detectoren. De stem alert vocalizes waarschuwingen als ze komen in, zodat u weet wat voor soort waarschuwing dat er iets zonder uw ogen van de weg. Het vertelt je de snelheid die u zou gaan als je een waarschuwing ontvangen. Dit betekent echter niet over een te hoge snelheid alert om u te laten weten wanneer u over een vooraf bepaalde snelheid bent.

Enkele van de meest belangrijke waarschuwingen dat het voorziet in de rood-licht camera, flitspaal en snelheidscontrole waarschuwingen. Dit zijn locaties opgenomen in de interne GPS. Het staat u toe om te rijden met de aard van het bewustzijn dat andere radardetectoren niet kan bieden, omdat deze bedreigingen niet een detecteerbaar signaal uitzenden.

Een uniek kenmerk is de functie Stay Alert. Als het is ingeschakeld, twee rustige pieptonen na een minuut. Nadat u de pieptonen hoort, heb je drie tot vijf seconden om één van de knoppen drukt. Als u niet beschikt over een knop drukt, wordt er een luid alarm geactiveerd. Als een van de doelstellingen van een radar detector is om u alert te zijn op uw rijgedrag te houden, dan is dit een geweldige functie om ervoor te zorgen dat je aandacht te besteden aan wat je doet, hoewel het nooit een vervanging moet worden voor het rijden zonder voldoende rust.

alert Kenmerken

Het interne GPS-systeem is een van de redenen dat de CR90 is een van de beste radar detectoren. Je kan gewoon niet winnen van de voordelen van het combineren van radardetectoren met GPS. Het is net als het zicht te combineren met gehoorproblemen. Het geeft ruimtelijk inzicht en controle die je niet in eenvoudiger radardetectoren te krijgen. De GPS werkt ook samen met de digitale signaalprocessor vals alarm meer effectief elimineren. Wanneer een signaal produceren van een waarschuwing niet locaties veranderen wanneer u rijdt voorbij, de GPS geeft de locatie en blokkeert het uit.

Eén van de gebreken is het gebrek aan sharing gemeenschap bedreiging, dat is een eigenschap waar duizenden gebruikers kunnen delen en bedreigingen in real time te ontvangen via een mobiele app. Dit vereist dat de radar detector moet Bluetooth-verbinding om te communiceren met uw smartphone, maar de voordelen zijn de moeite waard, want het is als het hebben van duizenden ogen werken voor u wanneer u onderweg bent. Bijvoorbeeld, als iemand een laser detectie in uw buurt meldt, ontvangt u een waarschuwing. Zonder sharing community bedreiging, je bent op je eigen.

Whistler is de enige radar detector fabrikant we beoordeeld, dat voorziet in een garantie van twee jaar op zijn apparaten. De industrie standaard is één jaar. Als u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met Whistler via de telefoon, e-mail of live chat. U kunt ook updates van de firmware van de radar detector downloaden en updates te ontvangen van de GPS-database. Er zijn ook de rubrieken op de website voor het downloaden van handleidingen en de toegang tot veelgestelde vragen over de radar detector.

Whistler CR90 is een van de beste radar detectoren omdat het high-end radar en laser detectie met de voordelen van GPS. Het heeft uitgebreide alert functies die je bewust van je omgeving te houden, of er is een politie-radar of een flitspaal in uw buurt. Het ontbreken van het delen gemeenschap dreiging en Bluetooth interactiviteit met uw smartphone is teleurstellend, maar de betaalbare prijs maakt dat.

controle Features

Help en ondersteuning

Overzicht