radioantennes – Stellar Labs, 2017

Outdoor Omnidirectional Stellar Labs ‘FM-antenne helpt om de receptie voor uw FM-radio-apparatuur. Deze radio-antenne is voorzien van een robuust ontwerp dat wordt geïnstalleerd op een bestaande mast pijp of op de zolder van uw huis. Het ontvangt FM-signalen, waaronder HD-radio, zodat u kunt afstemmen op uw favoriete FM-stations en luisteren naar audio van hoge kwaliteit.

het ontwerp van de antenne zorgt voor eenvoudige montage en installatie. Het wordt geleverd met twee stukken die samen snap. Het heeft een ronde dipool ontwerp voor 360-graden pickup. De meegeleverde mast klem wordt geleverd met vleugelmoeren om het gemakkelijk te bevestigen aan de mast pijp te maken. De mast pijp is niet opgenomen omdat mensen de antenne op verschillende plaatsen rond het huis kan installeren. De hardware is roestvrij staal en is ontworpen om op te staan ​​om te doorstaan. De diameter is 17,75 inches, en wordt geleverd met een ingebouwde vrouwelijke “F” aansluiting. U kunt ook stack meerdere antennes om signaalversterking te vergroten.

Deze FM-antenne is ontworpen om FM-signalen te versterken, zodat u beter geluid kunt krijgen van uw FM radio-apparatuur. U kunt deze antenne gebruiken om een ​​standaard radio of zelfs een draagbaar entertainment systeem te stimuleren. Ook deze antenne trekt stations over lange afstanden, dus je kan stations waarvan je niet eens wist dat ze bestonden ontdekken! Omdat de antenne haalt FM-radiogolven, het verkrijgt frequenties tussen 88-108 MHz. Er is een meer gevoelige kant naar de antenne die u kunt vinden door de dunne plastic clip. De gevoeligheid kan worden aangepast ophalen meer zenders en maximale ontvangstkwaliteit.

Het heeft een maximale winst van 4 dB. Zoals de meeste omnidirectionele antennes, kan deze FM-antenne trekken signalen van uiteenlopende richtingen. Het heeft geen batterijen of een externe voeding vereisen en geen speciale adapters nodig om deze antenne bedienen. Zodra u de antenne in uw apparaat aansluit, het loopt uit de huidige vermogen van uw audiosysteem.

De Stellar Labs Outdoor Omnidirectional FM-antenne heeft een robuust ontwerp om de elementen te weerstaan, en het is gemakkelijk te monteren en te installeren. Deze radio-antenne pikt FM-frequenties, met inbegrip van HD-zenders, over lange afstanden en is compatibel met een FM-radio-apparatuur.