radiografisch bestuurd speelgoed – Draganfly Innovations Inc.

Draganfly Innovations Inc. biedt bezoekers een van de grootste selecties van RC vliegtuigen en helikopters rond. Terwijl ze zijn gespecialiseerd in de lucht RC voertuigen, Draganfly Innovations Inc. heeft veel om uit te kiezen, en ze verkopen een verscheidenheid van vervangende onderdelen voor vele soorten van RC speelgoed.

RC Toy Selection

opvallende kenmerken

Draganfly Innovations Inc. is gespecialiseerd in het op afstand bestuurbare vliegtuigen en helikopters. Dit het geval is, ze hebben een brede selectie van vliegtuigen, met inbegrip van RC zeppelins. Hun selectie van land RC voertuigen zeer beperkt. Met ingang van deze publicatie, Draganfly Innovations Inc. heeft slechts één land-based voertuigen – de Traxas E-Revo.

Ondanks het gebrek aan keuze, de klantenservice die Draganfly Innovations Inc. biedt, is prachtig; Dit maakt hen een van de beste keuzes voor RC speelgoedwinkels. Naast alle typische contact methoden, zoals e-mail en telefoonnummers, Draganfly Innovations Inc. biedt ook live help. Dit betekent dat tijdens bepaalde uren, meestal normale kantooruren, kunt u iemand via live chat praten om antwoorden te krijgen op vragen die u zou kunnen hebben. Als het na uren, kunt u gewoon een bericht achterlaten met uw vragen en iemand zal terug op je reageren in een redelijke hoeveelheid tijd.

De website zelf is relatief eenvoudig te gebruiken. Het grootste probleem met de website is hoe rommelig het eruit ziet. De rommel op de voorpagina maakt het erg storend te vinden wat u zoekt. Echter, het telefoonnummer voor het plaatsen van telefonische bestellingen gemakkelijk te vinden aan de bovenkant van de pagina, samen met de live chat en de belangrijkste zoekfuncties. De basis zoekfuncties goed, en de geavanceerde zoekfunctie heeft een aantal filters die kunnen worden toegepast om een ​​beperking van het aanbod van RC voertuigen die u zoekt, wat erg handig is.

Draganfly Innovations Inc. biedt u een beveiligde website voor uw transacties. Op de top van de beveiligde website, ze accepteren ook de meeste grote creditcards en PayPal. Ze momenteel accepteren geen andere betaalmethoden of om u aan te vragen bij de financiering winkel. Dit is meestal geen probleem voor de meeste mensen, omdat PayPal maakt zijn eigen betaalmiddel.

Klantenservice

Als je een RC flyer hobbyist, Draganfly Innovations Inc. is de perfecte keuze; ze hebben een grote selectie van RC vliegtuigen, helikopters en zeppelins. Als u op zoek bent naar een op afstand bestuurbare auto’s, vrachtwagens, of boten echter, adviseren wij u om te gaan met één van onze andere hoog aangeschreven speelgoedwinkels.

Makkelijk te gebruiken

Betaling en verzending

Overzicht