restauratie schade en schoonmaak diensten – BELFOR 2017

Belfor is een internationale bouw en commerciële dienstverlening bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Zij biedt haar hulp aan zowel grote bedrijven en individuele huiseigenaren. Haar diverse aanbod van nood restauratie diensten maakt zijn teams uitgerust om te helpen bij de meeste huizen terug naar leefbare en veilige omstandigheden.

Als de buitenkant van uw huis is fysiek beïnvloed door een storm, zijn teams bieden noodhulp board up diensten, krimpfolie en omheiningen af ​​te sluiten gevaarlijke gebieden. Personeel vervolgens probeert documenten volledig te herstellen, of ze werden beschadigd door brand of water. Het bedrijf is ook in licentie gegeven aan een volledige renovatie van diensten, met de nadruk op noodreparatie. Deze diensten omvatten noodstroom, timmerwerk, dakbedekking, sloop en interieur wederopbouw.

waterschade restauratie diensten omvatten het verwijderen van water van meubels, wanden, plafonds, leidingen, ondervloeren en tapijten, alsmede opsporing in gebieden met stilstaand water niet direct toegankelijk. Indien zich water zonder toezicht gedurende enkele dagen gelaten, kan schimmel sanering nodig en personeel Belfor kan detectie apparatuur te bepalen welke eventuele gedeelten van het huis zijn beïnvloed door schimmel, naast citeren u kosten voor reparatie en verwijdering. Het bedrijf is op afroep 24 uur per dag, zeven dagen per week, ook op feestdagen.

Brandschade restauratie omvat een emergency response team en een sanering team om te bepalen welke delen van het huis vereisen onmiddellijke reparatie. Rook verontreiniging verwijdering, geur verwijderen, volledig document en home goederen herstel en de noodzakelijke wederopbouw zijn allemaal opgenomen in de oorspronkelijke offerte. Dit kan onder meer het reinigen en vlek behandelen meubels, gordijnen en tapijten, evenals andere huishoudelijke artikelen. Extra boek en document recovery-diensten zijn beschikbaar. Als kanalen werden beïnvloed door rook, kan het bedrijf een volledige inspectie en reiniging van het ventilatiesysteem van uw thuis te bieden. Response teams verhuizen onaangetast en salvageable te verstrekken en een volledige inventaris van deze items terwijl het huis wordt gerepareerd.

Het voordeel van het werken met een bedrijf van deze omvang is het als een one-stop-shop voor reparaties en schade sanering kan dienen. Als uw huis is zwaar beschadigd door een natuurramp, overstroming of brand, kan het handig zijn om te werken met één provider of op zijn minst dat de provider inspecteren de schade en bieden u een eerste offerte voor complete reparaties. Het is uitgerust met brand- en waterschade restauratie, met inbegrip van document herstel en exterieur en interieur bouw af te handelen.