ringtone te downloaden – FreeRingers.net 2017

FreeRingers.net is een interessant punt op onze top-tien line-up van de beste ringtone downloaddiensten. De naam impliceert dat u de nieuwste ringtones te krijgen voor mobiele telefoons gratis. Dat is niet het geval. De grootste knop op hun home page zegt “Bestel gratis Unlimited Downloads.” De link brengt je vervolgens naar een pagina die u vraagt ​​om een ​​betaalmethode te voeren. Het is moeilijk voor te stellen iets meer schaamteloos tegenstrijdig dan de omzet praktijken zoals deze.

Overzicht

Bovendien is een dergelijke misleidende kopie op de site geeft ons pauze over de vraag of een van hun beweringen waar zijn. Bijvoorbeeld, na de eenmalige betaling 12 maanden van de dienst, ze staat, “We zullen nooit meer factureren.” In eerste instantie hadden we een harde tijd vertrouwend deze bewering. Echter, een zorgvuldige lezing van hun terms of service verzekert ons dat deze uitspraak waar is.

De homepage van FreeRingers.net toont twee lijsten van hun meest populaire downloads. Elke toon heeft een preview-knop. Echter, meer dan de helft van de aanbevolen tonen eigenlijk geen voorbeeld dan ook. Dit maakt ons af waarom ze de moeite genomen om een ​​voorbeeld link naar deze tonen te zetten bij allen en bevordert onze vermoedens over scrupules van de dienst.

Looks zijn belangrijk. Het ontwerp van FreeRingers.net herinnert ons aan een website die behoort tot het internet van de late jaren 1990. De navigatie is niet intuïtief, en het is moeilijk om nuttige informatie over de dienst te vinden. Een rommelige website stuurt een bericht dat de eigenaren gewoon niet schelen optredens. Als ze niet de zorg over zoiets fundamenteels als website-ontwerp, hoe kunnen ze worden vertrouwd om de zorg over kwesties als de veiligheid of privacy?

Zoals voor de ringers zelf, zijn de tonen gesorteerd in twee categorieën: polyfone ringtones en echte muziek ringtones. De voormalige klasse van tinten heeft bestandsnamen van populaire liedjes en thema’s, zoals Tommy Tutone’s hit “867-5309.” Echter, het bestand als bijlage bij deze naam is slechts een MIDI riff die slechts vaag lijkt op het nummer. De echte muziek ringtones beweren dat de werkelijke CD-kwaliteit liederen van hun naam tracks zijn. Maar, zult u niet in staat zijn om de kwaliteit te controleren voordat je koopt, omdat deze echte muziek ringtones zijn de bestanden waarvoor er geen previews.

Het is moeilijk voor ons om een ​​bedrijf dat het woord “gratis” heeft in haar naam, die dan meteen je vraagt ​​voor de betaling vertrouwt. Ze bieden wel een van de meest uitgebreide compatibiliteit lijsten van elk van de diensten die wij te herzien. FreeRingers.net maakt vele claims; we gewoon niet weten welke waar zijn. Dit feit alleen al in de weg staat ons van het geven van deze dienst een sterke goedkeuring.