running koplampen – Fenix, 2017

De Fenix ​​HL30 koplamp is een waardevolle aanvulling op uw avond loopwerk collectie want het heeft vier niveaus van helderheid en een draaibaar design. Het maakt gebruik van twee AA-batterijen om een ​​enkel wit licht en een aparte rood licht stroom te voorzien. Het witte licht kan uitvoeren tot een indrukwekkende 200 lumen, en de balk geproduceerd is breed, zodat u een groot gebied en gemakkelijk plek gevaren op de weg kan verlichten. Het rode licht LED maakt het lezen kaarten gemakkelijk, want je ogen gemakkelijk aan te passen tussen de rode balk en het donker.

U kunt kiezen uit vier niveaus van helderheid te besparen op de levensduur van de batterij of het maximaliseren van de zichtbaarheid, afhankelijk van uw behoeften. Bij laag vermogen, dit loopt koplamp produceert licht voor maximaal 140 uur, zodat u kunt gaan op de lange runs zonder te vaak stoppen en vervang de batterijen. Omdat dit apparaat maakt gebruik van AA-batterijen in plaats van de kleinere en lichtere AAA-batterijen of ingebouwde oplaadbare batterijen, de Fenix ​​HL30 is zwaarder dan veel andere vergelijkbare koplampen. Echter, AA-batterijen zijn zeer vaak voor, zodat ze gemakkelijk te vinden als je vervangingen nodig.

Digitale technologie binnen dit loopt koplamp regelt de helderheid dus alles consequent blijft. Een circuit in de lamp slaat de helderheid wanneer u de koplamp te zetten, zodat u niet hoeft te doorlopen alle modes elke keer dat je hem aanzet. Een twee-schakelaar maakt het veranderen van de helderheid niveaus gemakkelijk. De koplamp draait 180 graden, zodat u de bundel kan richten waar het nodig is. Eén ding ontbreekt dit model is een veiligheid licht dat anderen waarschuwt op de weg waar je bent. De knoppen op de top kan moeilijk te bedienen zijn, vooral als je het dragen van handschoenen.

De elastische band is comfortabel, terwijl de over-hoofdband voegt extra stabiliteit en houdt de lopende hoofdlamp op zijn plaats wanneer u op oneffen terrein uitvoert. Zowel de rond de hoofdband en de over-hoofdband instelbaar voor een goede pasvorm. Een waterbestendigheid score van IPX-6 blijft dit loopt koplamp die actief zijn in slecht weer.

De Fenix ​​HL30 koplamp biedt stabiele prestaties in ongunstige omstandigheden en heeft vele verlichting opties, waardoor het een geweldige optie voor trail lopers die tegenkomen verschillende bedrijfsomstandigheden.