sandwich makers – Breville Panini Dui 2017

De Breville Panini Duo tosti-ijzer biedt krachtige verwarming en een ongewone kookvlak, met de geribbelde grill van een panini maker aan de top, maar een plat kookoppervlak op de bodem. Terwijl panini liefhebbers zullen klaagzang dat ze hun panini omdraaien als ze willen grilltekens aan beide zijden, een uniek design van de Panini Duo’s biedt een aantal extra opties koken.

Overzicht

U kunt geroosterde broodjes of panini’s te maken, en de verwarming oppervlak krijgt zo heet dat u een verscheidenheid van andere voedingsmiddelen met gemak kunt koken. Panini puristen misschien niet gelukkig zijn, maar dit apparaat biedt wel een grote flexibiliteit in het voedsel dat je kunt koken op. Het is uitgerust met een zwevende scharnier, zodat u kunt kiezen uit vier hoogte niveaus voor het verwarmen oppervlakken en de top grill kan zweven boven wat je aan het koken bent.

U kunt deze sandwich grill aan te passen aan de juiste hoogte sandwich smelt, steaks, eieren en andere voedingsmiddelen niet typisch geassocieerd met panini makers behandelen – en je krijgt een gelijk niveau van het koken niet uit hoe dik of dun het voedingsmiddel is. De keuken is eenvoudig, aangezien dit panini pers laat u weten wanneer het de juiste temperatuur met zijn groene lampje bereikt.

Onze test voor het maken van een gegrilde kaas, niet verrassend, toonde grilltekens slechts aan één kant, en dit apparaat drukt het brood naar beneden in een iets te-flat sandwich. De kaas gelijkmatig gekookt. Het verkrijgen van de sandwich off was een makkie. Deze panini maker biedt een krasbestendig verwarmend oppervlak dat voedsel gemakkelijk overgeeft. Onze gegrilde kaas opgeheven rechts af en kwam weg schoner dan die van een van de andere sandwich makers die we hebben getest. Toen we probeerden het maken van een panini, het bleek goed voor zover zelfs roosteren en smaak te gaan, maar het was nog te plat.

De temperatuur van het hoogste niveau bereikte 172 graden in onze test, terwijl het onderste niveau kregen tot 195 graden. Echter, ons witbrood test met segmenten aangebracht vanaf een zijde van de kookplaat aan de andere, toonden consistente bruinen, wat suggereert dat zorgt voor een gelijkmatige verwarmingsstand.

Dit is een grote panini pers, met een kook-oppervlak van 92 vierkante inch, dus het kan omgaan met een flink aantal voedingsmiddelen in een keer. Het is ook stevig en duurzaam met roestvrij stalen behuizing, die bestand tegen krassen. Het heeft een vergrendeling clip waarmee u het veilig als je hem niet gebruikt, en u kunt opslaan rechtop, waardoor het een ruimte-saver voor keukenkastjes. U krijgt ook een opslagruimte wrap gebied voor 35-inch elektrisch snoer van het apparaat om het uit de weg te houden. Het schoonmaken is het gemakkelijk, want je kunt gewoon schoon met een zachte doek. Het kostte ons slechts één minuut en 45 seconden op te ruimen.

De Breville Panini Duo is een stevige tosti-ijzer, dat zelfs temperaturen en heel wat veelzijdigheid voor een apparaat bedoeld voor broodjes en panini’s biedt. Echter, het gebrek aan grill ribbels op het bodemoppervlak is een nadeel voor beslister panini liefhebbers.