toegang op afstand – MyGreenPC

MyGreenPC biedt u beveiligde Windows-toegang op afstand van overal in de wereld. MyGreenPC maakt gebruik van remote desktop-technologie die het mogelijk maakt om toegang te krijgen tot een externe pc als op afstand inschakelen op een computer van overal. U kunt uw computer volledig uitschakelen, de slaapstand of slaapstand. MyGreenPC bevordert de besparingen terwijl Windows remote access service.

Overzicht

Doordat u de macht-op een externe PC, in plaats van het verlaten van het op 24/7, kan MyGreenPC u een aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen op uw elektriciteitsrekening door het verminderen van de hoeveelheid energie die u gebruikt. MyGreenPC biedt zelfs een energiebesparing rekenmachine die een bedrag van watt en cash besparingen schattingen. Deze software biedt ook alle essentiële remote access functies, waaronder toegang tot bestanden en printen op afstand.

Met MyGreenPC, kunt u eenvoudig kopiëren en plakken documenten tussen de lokale en externe computer. Deze naadloze overdracht verhoogt de efficiëntie en productiviteit bij elke toegang project op afstand, en u zult het gedoe van het beheren van bestanden die zijn verspreid over meerdere computers te voorkomen. MyGreenPC wordt een directe verbinding met de pc op afstand, zodat u direct toegang tot de off-site stations en mappen hebben. Een ander kenmerk van deze Windows remote access software is de mogelijkheid om extra gebruikersprofielen die toegang hebben tot meerdere pc’s te creëren. Dit opent zo veel mogelijkheden om de software te gebruiken en het maximaliseren van het gebruik van een PC.

MyGreenPC is remote pc-software die niet een lange, moeizame setup vereist. De installatie is snel en eenvoudig, en de software is gebruiksvriendelijk. U moet een klant bestand op de lokale kant voor toegang op afstand te downloaden, maar het is klein en beheersbaar. Deze software zorgt voor toegang op afstand vrij snel en gemakkelijk, en eventuele fouten die optreden zijn meestal basic en eenvoudig op te lossen.

MyGreenPC is in staat om firewalls te omzeilen om een ​​verbinding tot stand, of het kan een unieke en veilige gateway met de externe computer te maken. Dit systeem zorgt voor maximale beveiliging van gegevens en door het gebruik van encryptie-diensten om ervoor te zorgen ervoor dat alle informatie die wordt overgedragen tussen computers is onleesbaar en veilig. Deze software vereist multi-level authenticatie, garandeert privacy en genereert eenmalige wachtwoorden indien gevraagd. U kunt de beveiligingsinstellingen met MyGreenPC met het oog op de veiligheid van uw account te bevestigen.

Deze Windows-software voor externe toegang heeft niet veel in de weg van technische ondersteuning te bieden. De enige methode van contact is een online e-mail formulier. MyGreenPC’s customer support systeem doet redelijk goed in het beantwoorden en het verzorgen van hun klanten, maar ze bieden geen andere hulp materialen of contact methoden.

MyGreenPC is Windows remote access software dat de basis van toegang op afstand biedt tijdens het opslaan van geld en energie. U kunt eenvoudig toegang tot een afgelegen huis of kantoor-pc en de overdracht van documenten en informatie veilig. En omdat je kunt power-up van uw computer op afstand van de lokale host, zul je niet het systeem op afstand te laten op. MyGreenPC is een uitstekende optie voor toegang op afstand pc die u tijd, geld en energie bespaart.