foto organiseren van software – Serif PhotoStack 2017

PhotoStack’s schone interface helpt u toegang tot de verschillende organiserende en editing tools met gemak. Met tabbladen die de instrumenten te houden, hebt u toegang tot alles wat u nodig te beginnen met het proces importeren en eindigend met opties voor delen.

Overzicht

De software heeft vijf tabbladen: Import, Bibliotheek, Kaart, ontwikkelen en te delen. U kunt de bijbehorende instrumenten in het kader van elk van deze tabs, dus het is makkelijk om te vinden wat je nodig hebt tijdens het organiserend proces.

Het tabblad Library herbergt de foto organisator. Onder dit tabblad kunt u de foto’s op trefwoord, datum of categorie te organiseren. U kunt ook sterbeoordelingen toewijzen aan elk van uw foto’s en later sorteren op ratings. Wanneer u uw foto’s te importeren, de software controleert automatisch dubbele foto’s en waarschuwt u als ze gevonden worden, bespaart u van deze beelden handmatig verwijderen. Het programma heeft ook een back-up manager om te helpen de bescherming van uw foto’s.

Bij het maken van albums om uw foto te organiseren, kunt u een Smart Album, die automatisch groepen uw foto’s samen op basis van criteria die u instelt creëren. Met andere woorden, u kunt een album met foto’s die op dezelfde datum, locatie, vakantie of trefwoord, en vervolgens alle foto’s die u aan uw collectie later worden automatisch toegevoegd aan de albums als zij voldoen aan de criteria delen.

In aanvulling op de full-featured foto organisator, de software heeft een selectie van editing tools die u onder het tabblad Ontwikkelen kunt vinden. U kunt eenvoudige bewerkingen toe te passen, zoals roteren of bijsnijden uw foto’s of verbluffende effecten toevoegen aan uw opnamen. Met 47 creatieve filters, kunt u de kleuren en texturen te transformeren in uw foto’s.

De software heeft ook een batch editor. Met deze functie kunt u hetzelfde effect op meerdere foto’s toe te voegen. Het dient als een tijdsbesparing bij het uploaden en honderden foto’s te bewerken. Het programma heeft bruikbare correctie hulpmiddelen. Zo is er een rechtzetten tool, die scheve foto’s corrigeert, zodat ze meteen verschijnen. Het heeft ook rode ogen verwijderen en touch-up tools om eventuele vlekken gevonden in jouw foto’s te verhelpen.

In aanvulling op de organisator en redacteur, deze foto organiseren van software heeft verschillende opties voor het delen. U kunt uw foto’s direct te plaatsen naar sites zoals Facebook, Flickr en Dropbox. Deze functie maakt het gemakkelijk om uw foto’s te laten zien aan je vrienden. U kunt ook diavoorstellingen of stuur een e-mail van uw foto’s uit het programma. Terwijl je niet direct naar online fotogalerijen kunt plaatsen, kunt u uw foto’s af te drukken met behulp van sjablonen van het programma en deel papieren exemplaren van hen.

PhotoStack biedt hoogwaardige ondersteuning met zijn product. Met een kennisbank vol van de middelen, hebt u toegang tot tutorials, FAQ’s en een gebruikersforum. Als je directe vragen voor technische ondersteuning, kunt u contact opnemen met vertegenwoordigers per telefoon en e-mail.

Tussen de geavanceerde mogelijkheden en een assortiment van instrumenten van het programma, kunt u ordenen, bewerken en delen van uw foto’s met behulp van Serif PhotoStack. schone interface van de software maakt het eenvoudig om snel toegang tot de tools die u nodig hebt om een ​​grote collectie foto’s te beheren. Als u op zoek bent naar een foto organisator software die editing tools en opties voor delen biedt, PhotoStack is een goede optie.